Dit doet Ron Fresen als zijn NOS-dienst erop zit

Ron Fresen is een van de bekendste gezichten van het televisienieuws. Maar wat doet zo’n man nou als hij thuiskomt? In de VARAgids doet hij een boekje open. “Als ik een hele inspannende dag heb gehad in Den Haag – je staat letterlijk en figuurlijk met je kop in de wind – vind ik het heerlijk om te netflixen“, onthult de tv-journalist van de NOS. “Op dit moment kijk ik naar La casa de papel, een Spaanse serie over een groep criminelen die denken dat ze de perfecte misdaad hebben uitgedacht.”

Perfectie bestaat echter niet, weet ook Fresen. “Eén ding zien ze echter over het hoofd: menselijke tekortkomingen, zoals onderlinge irritaties of verliefdheden.”

Zelf is Fresen ook niet perfect. “Ik kijk mijn eigen stukjes altijd terug, maar pas de volgende dag. Dan kan ik er iets meer afstand van nemen. De perfecte bijdrage bestaat volgens mij niet, je vindt zelf dat het altijd beter kan.

Écht helemaal uit de vluchtige actualiteitenwereld stappen doet Fresen nooit. “In feite ben ik 24/7 met politiek bezig. Als er belangrijke ontwikkelingen zijn, vraag ik aan Anneke of bijvoorbeeld Nieuwsuur even op kan.

Het VARAgids-interview met Ron Fresen kunt u lezen via Blendle.

Foto: NOS

Meer in NOS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen