Sander Janson: ‘Erland Galjaard ontsloeg me op feestje’

Het was voor Sander Janson al moeilijk toen zijn kindje CampingLife in 2016 na maar liefst vijftien jaar van hem werd afgepakt, maar de manier waarop is al helemaal schrijnend. Programmadirecteur Erland Galjaard van RTL vertelde het Jansen als zijnde een echte party pooper op een feestje van RTL. “Erland vertelde op een RTL-feestje dat mijn programma Campinglife stopte“, vertelt hij in weekblad Story. “Waarom er was besloten mij dat op een feestje te vertellen, weet ik niet.

Janson houdt het verder netjes. “Ik moest het toch een keer horen. Ik vond het in elk geval goed dat Erland het mij persoonlijk vertelde, en dat ik het niet in de wandelgangen moest horen. Desondanks zag ik absoluut niet aankomen dat het programma zou stoppen.

Een reden kreeg hij niet op het RTL-feestje. “Later vernam ik dat het kwam omdat ze een andere programmering wilden op de zaterdagavond.

Een halfjaar na zijn CampingLife-ontslag was Janson alweer onder de pannen. Hij kreeg een nieuw programma dat één minuut duurde. Een maand later maakte hij bekend weer rond te kunnen komen.

En wat doet hij nu? In de Story: “Ik ben op dit moment een pilot aan het opnemen die vergelijkbaar is met Campinglife.

Het Story-interview met Sander Janson kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen