Gordon: ‘Erland steunde me de afgelopen dagen nog’

Gordon hoopt dat het vertrek van Erland Galjaard alleen maar méér ruimte biedt om tijd met elkaar te spenderen. Dat hun vriendschap echt is, bleek in de afgelopen dagen weer tijdens zijn neplover-rel. Dat schrijft de RTL 4-ster op Instagram. Galjaard verlaat RTL na 21 jaar, officieel uit eigen beweging, maar volgens de geruchten omdat hij zijn magic touch verloren is. Hoe dan ook: Gordon vindt het jammer. “Mijn vriend en groot fan Erland Galjaard neemt afscheid van RTL“, zegt hij.

De programmabaas van RTL is toe aan een ‘creatieve sabbatical’. “Ik ben zo trots op hem dat hij deze moedige stap wil en kan zetten, maar vooral dankbaar voor alle mooie kansen die hij nij gaf en vooral het eindeloze geloof in mij als mens en als talent.”

Galjaard steunde Gordon de afgelopen week tijdens zijn neplover-rel, waarbij zijn nieuwste vriend een dubbelleven bleek te hebben. “Ook privé heeft hij me altijd bijgestaan zoals ook de afgelopen dagen vol van tranen en ongeloof. Mijn vriendschap kent geen einde en daarom wens ik hem het allerbeste in wat hij verder gaat doen en hebben we wellicht meer tijd om samen leuke dingen te doen en te bedenken!”

Een groot omroepman maar vooral intens goed mens! Succes en bedankt kanjer!”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen