Youp: ‘Barbie overspannen door bloedhond Galjaard’

Youp van ’t Hek denkt dat de huidige psychologische misère van Samantha de Jong volledig te wijten is aan RTL’s tv-baas Erland Galjaard en zijn tv-vrienden. Dat schrijft hij dit weekend in zijn column in NRC Handelsblad. Van ’t Hek vindt dat Galjaard de realityster, beter bekend als Barbie, volledig heeft uitgebuit. “Ze is door de fijnzinnige Galjaard en consorten geestelijk volledig uitgebeend. Opgehitst voor de kijkcijfers moest ze de meest verschrikkelijke dingen doen“, aldus de komediant.

De cabaretier wijst onder meer op haar scheidingssoap. “Het laatste wat ik zag was dat haar hele huis van binnen roze was gespoten. En dat zou zij dan zogenaamd leuk moeten vinden.”

Barbie heeft zelf aangegeven dat ze zich misbruikt voelt door RTL. Van ’t Hek: “Nu is het meisje totaal overspannen en de bloedhonden van RTL hebben het zinkende schip verlaten. Dit laatste zijn haar eigen woorden.”

Wat rest is een dikke schuld en een veel te dure leaseauto. Waarschijnlijk zijn ze bij RTL alweer op zoek naar een volgende kneus die ze een aantal jaren kunnen uitbuiten.”

De volledige column van Youp van ’t Hek kunt u lezen op de NRC-site.

Foto: Bob Bronshoff, BNNVARA

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Daphne Deckers als presentatrice van RTL Boulevard?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen