Waylon week lang met potentiële ESF-liedjes in DWDD

Zanger Waylon heeft voor DWDD gekozen als zijn publiciteitsvehikel in aanloop naar het Eurovisie Songfestival in mei. Eind februari is hij een week lang te zien in de talkshow met potentiële inzendingen. Dat maakte presentator Matthijs van Nieuwkerk dinsdagavond bekend. Van Nieuwkerk is blij met dit gezellige nieuws. “Wij vinden het leuk om te zeggen dat Waylon eind februari een hele week lang elke dag een nieuw nummer bij ons komt spelen“, aldus de televisiester.

DWDD staat die week een beetje in het teken van Waylon. “Vijf dagen, vijf nummers dus, waarvan één de inzending voor het Eurovisie Songfestival zal zijn. Omdat we dit jaar dus een beetje van het Team Waylon zijn, adopteren we de Eurovisie-gekte vroeg over de kansen en concurrentie van Waylon.”

Daarmee leidde Van Nieuwkerk het volgende onderwerp in. Cornald Maas en Gerard Joling zaten aan tafel om de kansen van Waylon te bespreken. Joling had bedongen dat hij ook wat over zijn nieuwe carnavalsliedje mocht zeggen.

Maar hoe wordt er precies gekozen tussen de vijf liedjes van Waylon? “Hij bepaalt het zelf. Wat wij ervan vinden maakt hem dus niks uit. Ik vind het prima, wij verheugen ons er ook op. Van maandag tot en met vrijdag speelt hij elke dag een liedje, maar er kan niet gestemd worden. Ik geloof het niet.”

Is het niet een beetje raar om vijf liedjes te presenteren, maar dat Waylon vervolgens de enige is die kiest? “We kunnen het nog vermaken. We hebben nog een paar weken.”

Foto: BNNVARA

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen