SBS 6 zet gesponsorde show Marktplaats in vooravond

SBS 6 lanceert in februari een nieuw vooravondprogramma op het tijdstip waarop nu Trauma Centrum wordt uitgezonden. Het gaat om Marktplaats, dat vanaf 5 februari elke werkdag om 18.30 uur op zender is. Dat heeft de zender laten weten. In Marktplaats gaan presentatoren als Irene Moors en Jeroen van der Boom – andere namen worden later bekend – op zoek naar ‘de meest bijzondere, inspirerende en mooiste verhalen achter Marktplaats-advertenties’, aldus het station.

De kijker maakt kennis met de mensen achter de advertenties. “Het gaat dan niet alleen om de zeer uitzonderlijke artikelen, maar ook om personen die opvallend vaak bezig lijken te zijn met het plaatsen van advertenties.”

Zo zet schoenenhandelaar Vanette in totaal een collectie schoeisel te koop waar Imelda Marcos nog jaloers op kan zijn. “Van sandalen en knielaarzen tot de allermooiste pumps, Vanette poetst ze allemaal totdat ze weer glimmen als nieuw.”

Vervolgens zet ze de perfecte schoenenadvertentie online. Met de opbrengst speurt ze hierna Marktplaats af en koopt zij opnieuw schoenen.”

Marktplaats, een productie van MasMedia, zal dagelijks tussen het Hart/Show-blok en Utopia in te zien zijn op SBS 6.

Foto: SBS, Nick van Ormondt

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen