Micky wil nog steeds niet Adam-bashen in de media

Geplaatst op Thu 18 Jan 2018 om 12:00

Micky Hoogendijk wil in de media nog steeds geen boekje open doen over haar breuk met de bekende radiomaker Adam Curry. Dat vertelt de kunstenares in gesprek met de Vriendin. Hoogendijk vindt het niet netjes om te zeggen waarom het uit ging met de bekende radiomaker. “Ja. Dat vind ik nog steeds. Ik vind het raar dat mensen denken dat alles met geld te maken heeft. Toen ik Adam ontmoette, zei hij: ‘Je moet weten dat ik niks heb.’ En ik zei: ‘Nou, ik ook niet!’“, zo vertelt hij.

Het gerucht ging dat Hoogendijk brak met Curry toen ze erachter kwam dat hij eigenlijk platzak is. “Er waren toen verhalen dat ik een golddigger zou zijn. Weet je: als lange blonde vrouw word je gezien en een soort gevaar. Maar als je zelf in dat lijf zit, voelt dat raar. Huh, ik?, denk ik dan.”

Het is allemaal gebaseerd op vooroordelen, meent Hoogendijk. “Je kunt er op een bepaalde manier uitzien, maar dat betekent niet dat je dat bent. Voor feestjes krijg ik mooie jurken te leen, maar die hangen echt niet in mijn kast. Prinsesje spelen op de rode loper is leuk. Maar ik ben het niet.”

Zelf is Hoogendijk ook niet bepaald een Dagobert Duck. “Ik moet voor iedere cent hard werken. Na mijn scheiding begon ik opnieuw. Ik had 10.000 dollar, waarvan 5000 naar een greencard ging: een verblijfsvergunning. Dan sta je daar, met je gebroken hart. Dat is zwaar.”

Foto: SBS Shownieuws
9 Reacties op “Micky wil nog steeds niet Adam-bashen in de media”


 1. SOLANGE

  En zo is het en niet anders ,…..

 2. Ron

  Brekend: nieuw programma voor Gordon en Estelle….

 3. patricia

  adam kan je heerlijk onderz..ken,of niet Micky????

 4. Michiel

  Ik zou m’n hond er nog niet op laten, op deze ‘lange blonde vrouw’.
  Zou me niks verbazen als ze een dodelijke geslachtsziekte bij zich zou dragen.

 5. Roos

  Micky Hoogendijk vind ik een bijzonder leuke en interessante vrouw die goed bezig is.

  Het is verstandig dat ze gebroken heeft met de ‘Adams family’, want man wat zijn deze mensen eng en vooral ranzig.

  @ Michiel jij moet wel erg knap en succesvol zijn LOL. Heb jij toevallig in de oude verlepte muil van P. gep$st, vi$speuk die je bent. Alsof jij een kans maakt bij deze vrouw? Lachwekkend ben je!

 6. Michiel

  @ Roos

  Je kunt beter je bek houden.
  Over Micky gesproken: kijk het Rob Scholte verhaal maar even na.
  Micky is een h0er pur sang.

 7. Vaartje

  @ Michiel
  Helemaal met je eens.
  Sinds Rob Scholte weet je zeker dat ze een golddigger pur sang is.

 8. darius

  Ach, je kunt op zijn minst zeggen dat ze haar partners selecteert maar wat is daar mis mee. Het gros van de aangetrouwden van ons vorstenhuis is ook echt niet alleen gevallen voor de adonissen van Oranje. Waren deze mannen chef bij de appie geweest dan hadden zij ze echt niet zien staan.

 9. Roos

  Michiel
  Thu 18 Jan 2018 om 14:59

  Dag knappe man, je bent super leuk!

  Jammer voor je dat alleen oude hele vieze onwelriekende vrouwen op mannen vallen zoals jij :-) bij Micky maak je geen kans, ze lacht je uit.

  Prettige avond en doe de groeten aan je knappe vrouw hahahahaha

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.