Micky wil nog steeds niet Adam-bashen in de media

Micky Hoogendijk wil in de media nog steeds geen boekje open doen over haar breuk met de bekende radiomaker Adam Curry. Dat vertelt de kunstenares in gesprek met de Vriendin. Hoogendijk vindt het niet netjes om te zeggen waarom het uit ging met de bekende radiomaker. “Ja. Dat vind ik nog steeds. Ik vind het raar dat mensen denken dat alles met geld te maken heeft. Toen ik Adam ontmoette, zei hij: ‘Je moet weten dat ik niks heb.’ En ik zei: ‘Nou, ik ook niet!’“, zo vertelt hij.

Het gerucht ging dat Hoogendijk brak met Curry toen ze erachter kwam dat hij eigenlijk platzak is. “Er waren toen verhalen dat ik een golddigger zou zijn. Weet je: als lange blonde vrouw word je gezien en een soort gevaar. Maar als je zelf in dat lijf zit, voelt dat raar. Huh, ik?, denk ik dan.”

Het is allemaal gebaseerd op vooroordelen, meent Hoogendijk. “Je kunt er op een bepaalde manier uitzien, maar dat betekent niet dat je dat bent. Voor feestjes krijg ik mooie jurken te leen, maar die hangen echt niet in mijn kast. Prinsesje spelen op de rode loper is leuk. Maar ik ben het niet.”

Zelf is Hoogendijk ook niet bepaald een Dagobert Duck. “Ik moet voor iedere cent hard werken. Na mijn scheiding begon ik opnieuw. Ik had 10.000 dollar, waarvan 5000 naar een greencard ging: een verblijfsvergunning. Dan sta je daar, met je gebroken hart. Dat is zwaar.”

Foto: SBS Shownieuws

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen