YouTuber Nienke Plas wordt RTL 5-presentatrice

Geplaatst op Wed 20 Dec 2017 om 12:00

Nienke Plas, bekend van het YouTube-kanaal RUMAG, gaat ook presenteren op de traditionele televisie. Ze wordt een van de drie gezichten van ‘Zon Zuipen Ziekenhuis: Hier Is Het Feestje’, dat op 2 januari in première gaat op RTL 5. Dat heeft de zender laten weten. Zon Zuipen Ziekenhuis is een programma in het Oh Oh Cherso-genre. In de serie volgen Nienke Plas, Dennis Weening en Rick Brandsteder jongeren die de vakantie van hun leven vieren in Europese badplaatsen.

Van de bar, tot de club en het strand en helaas vaak het ziekenhuis als laatste stop, de presentatoren leggen alles vast. “Alles waarvan ouders denken: ‘doe dat nou niet’, komt uiteraard weer voorbij.”

Dit seizoen is Dennis op Kos (Griekenland) en Ibiza (Spanje) geweest, Rick in Albufeira (Portugal) en Porec (Kroatië) en Nienke, die haar presentatiedebuut bij RTL 5 maakt, op Malta en Ibiza (Spanje).

Zon Zuipen Ziekenhuis: Hier Is Het Feestje is vanaf dinsdag 2 januari 2018 wekelijks om 20.30 uur te zien bij RTL 5.

Nienke Plas in RTL Late Night:

Foto: RTL
6 Reacties op “YouTuber Nienke Plas wordt RTL 5-presentatrice”


 1. wim

  Top Talent !

 2. Johan

  RTL 5-flop #114.
  En de Flopkoning van Omroepland is…. Dennis Weening of Beau Van Erven Dorens.
  Ik ben er nog niet helemaal uit.

 3. Dennis

  Iemand met adhd die Jochem Myjer probeert te evenaren met gekke bekken trekken en 85009 semi grappige opmerkingen in 1 seconde probeert te duwen. #fail

 4. Mike

  Wie?

 5. Sergio

  Assosicale bek heeft dat kreng!

 6. RTL5 Met Slechte Vooravond

  Altijd leuk dit programma!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.