Thierry Baudet wil meedoen aan NPO 1-show Maestro

Thierry Baudet zou het leuk vinden om mee te doen aan de NPO 1-hit Maestro met presentator Frits Sissing. Dat heeft hij laten weten op Twitter. De leider van de politieke partij Forum voor Democratie is een groot liefhebber van klassieke muziek en draagt dat ook uit. Juist dat genre brengt Maestro week na week op een laagdrempelige manier onder de aandacht van een groot publiek. “Aan dit programma zou ik nou erg graag mee willen doen. @fritssissing“, twittert de politiek leider.

Daarop krijgt Baudet geen reactie van Frits Sissing, maar wel van verdwaalde BN’er Ferri Somogyi. “Ik ook“, zegt de acteur, die op dit punt in zijn carrière vermoedelijk elke BN’er-show zou aangrijpen.

Baudet is vooral gek op pianospelen. “Ja. Ik heb mijn vleugel vanuit Amsterdam laten overbrengen naar mijn werkkamer op het Binnenhof in Den Haag. Ik ben de eerste politicus met een vleugel op zijn kamer“, vertelde hij enige tijd geleden in de Story.

Speelt hij wel eens samen met Mark Rutte, die ook graag piano speelt? “Nee. Mark Rutte en ik zijn allesbehalve vrienden. Ik heb niks tegen hem persoonlijk. Hij zal vast een leuke man zijn, maar hij is volkomen ongeschikt voor de functie van minister-president. We hebben wel een gezamenlijke vriend: Jort Kelder.

Vorige week was Baudet nog te zien in het RTL 4-programma Van der Vorst ziet sterren. Daar keken een miljoen mensen naar. Maestro doorbrak gisteren de grens van 2 miljoen kijkers.

Foto: RTL

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen