SBS 6 houdt Irene druk: drie nieuwe titels op komst

Irene Moors zit alweer bijna twee jaar bij SBS 6, na 26 jaar voor RTL 4 te hebben gewerkt. De presentatrice blijft ook in 2018 druk bij haar nieuwe zender. Dat vertelt ze vandaag in De Telegraaf. Moors mag in het nieuwe jaar niet alleen nieuwe seizoenen van haar programma’s De Perfecte Vraag en Naar Bed Met Irene presenteren, maar krijgt ook nieuwe titels. “Hiernaast mag ik nog drie nieuwe programma’s maken“, vertelt ze. “En Carlo en ik komen ook nog terug met De TV Kantine.

2016 was een spannend jaar vanwege haar overstap van RTL naar SBS, maar in dit jaar 2017 voelt ze zich eigenlijk heel ontspannen. “Heel fijn en vooral stressloos. Misschien heeft het er ook wel mee te maken dat dit het jaar was waarin ik vijftig werd“, legt ze uit.

Moors maakt zich niet meer zo druk. “Ik heb me weer eens gerealiseerd wat een mooi leven ik leid. Op deze leeftijd laat je je niet zo snel meer gek maken, heerlijk is dat.”

Vanaf vanavond is Moors elke werkdag om 20.00 uur te zien met Zo Viert Nederland Kerst. “Sla GTST eens over”, grapt ze in de krant, via Blendle.

Foto: SBS, Nick van Ormondt

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen