Penoza-opvolger Voetbalmaffia zakt nog verder weg

De Penoza-opvolger Voetbalmaffia is alles behalve het succes waar KRO-NCRV en NPO 3 op gehoopt hadden. De dramaserie heeft gisteren voor de vierde week op rij kijkers verloren. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Waar Monic Hendrickx‘ Penoza week na week tegen de miljoen kijkers aan zat, stevent Voetbalmaffia inmiddels af op de kwart miljoen kijkers. En dat is een erg teleurstellende score voor een dure serie van eigen makelij. Sterker nog: Voetbalmaffia is een flop.

Voetbalmaffia trapte nog veelbelovend af met 526.000 kijkers (7 procent), maar daarna daalden de kijkcijfers tot 399.000 kijkers (6 procent), tot 371.000 kijkers (5 procent), tot 320.000 kijkers (5 procent), en gisteren tot 271.000 kijkers (4 procent).

Het ziet er dus niet goed uit voor de makers van Voetbalmaffia, want een vervolg zit er met deze cijfers niet in.

Het zal voor NPO 3 even zoeken worden naar een waardige opvolger van Penoza, dé dramahit van de zender.

Foto: KRO-NCRV, Jan Moeskops

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen