Gerard Joling ontkent dat Gordon niet getrouwd is

Het gerucht dat Gordon met geen van de twee finalisten van Gordon Gaat Trouwen getrouwd is, klopt niet. Dat heeft Gerard Joling gezegd op Radio 538. Joling werd op de radiozender geconfronteerd met het gerucht dat Gordon donderdag helemaal niet gaat trouwen in de finale van zijn trouwshow op RTL 4. “O ja? Ik moet je zeggen: dat lijkt me dan heel stug, omdat we daar een fantastisch groot feest hebben gehad. Je zag ook op televisie dat alles klaar stond en gebeurd is.”

Dus hij is wel getrouwd? “Hij is wel getrouwd. Dat moest ook van John de Mol, want anders moest hij heel veel geld betalen.

Er zijn nog twee kandidaten in de race. “Het is nu alleen nog niet bekend wie het gaat worden. Die Michiel of die Rogier“, aldus Joling, die het over Michiel heeft in plaats van Manuel.

Joling weet al wel wie het geworden is. Denkt hij dat het echte liefde is? “Bij Gordon is het toch nooit echte liefde? Die doet het al met een hond met een hoed op. Het is toch entertainment.”

Hij denkt niet dat het huwelijk lang gaat duren. “Ik schat de kans laag in, want ik denk dat het heel moeilijk is om in zo’n korte periode met korte dates wat moet vinden. Of er gevoel was? Ik geloof het niet. Ha ha ha ha.”

Gelukkig heeft het wel leuke tv opgeleverd, aldus Joling. “Ik vind het wel heel leuke vermakelijke televisie.”

De finale van Gordon Gaat Trouwen is donderdag te zien op RTL 4.

Foto: Radio 538

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen