Radio 10 houdt middagspits-dj Rob van Someren in huis

Rob van Someren heeft vandaag een contractverlenging bij Radio 10 getekend. Zijn middagspits-show Somertijd blijft daarmee gewoon te horen op de zender. Dat heeft Talpa Radio laten weten. Voor radiomakers zijn de ochtendspits- en de middagspitsshow de meest prestigieuze uitzendmomenten, omdat dan de meeste mensen radio luisteren. Van Someren is blij dat hij daar radio mag blijven maken. “Ik ben hartstikke blij, voor mijzelf maar ook voor onze luisteraars!“, zo laat hij weten.

Van Someren heeft het erg naar zijn zin bij de zender. “Radio 10 is natuurlijk een geweldig radiostation om naar te luisteren, maar het is ook heerlijk om er te werken. Je kunt onmogelijk iedere werkdag een vrolijk programma maken als je het niet naar je zin hebt. Top dat we met Somertijd een bijdrage kunnen blijven leveren aan het succes van Radio 10.”

Dave Minneboo, radiodirecteur van Talpa Radio, is net zo enthousiast. “Rob van Someren maakt een uniek programma op de Nederlandse radio. Met Somertijd is het altijd lachen in de avondspits, het is zo’n programma waarvoor je langer in de auto blijft zitten om nog even door te luisteren.”

Nog belangrijker voor hem is dat de cijfers goed zijn. “Het bereik van Somertijd is sinds de eerste uitzending op Radio 10 gestegen met 23 procent, het programma bereikt wekelijks ruim 800.000 unieke luisteraars. We zijn dan ook erg blij dat luisteraars van Radio 10 in de middag kunnen blijven genieten van Somertijd.”

Somertijd is dagelijks van 16.00 tot 19.00 uur te horen op Radio 10. Op dat tijdstip concurreert hij onder meer met Coen & Sander van 538, Ruud de Wild op NPO Radio 2, Stephan Bouwman op Qmusic, Lara Rense op NPO Radio 1 en Niek van der Bruggen op Radio Veronica.

Foto: Radio 10

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen