Opnames KLEM 2 begonnen: najaar 2018 op televisie

De opnames van het tweede seizoen van de NPO 1-serie KLEM zijn zondag van start gegaan. De uitzendingen op televisie zijn in het najaar van 2018. Dat heeft BNNVARA laten weten. Naast hoofdrolspelers Barry Atsma, Jacob Derwig en Georgina Verbaan maken in het nieuwe seizoen ook Gijs Scholten van Aschat, Maarten Heijmans, Ellen Parren en Edwin Jonker. Het vervolg van de serie kent een bijzonder opzet: “KLEM 2 gaat verder waar het eerste seizoen eindigde.”

Er kleeft bloed aan de handen van Hugo Warmond, directeur MKB van de Belastingdienst (Barry Atsma). Hij is meer verstrengeld met ex-topcrimineel Marius Milner (Jacob Derwig) dan hij ooit mogelijk had gehouden.

Beiden proberen het verleden te begraven. Maar al snel krijgen ze te maken met de FIOD, malafide accountants, ontsporende gezinsbeslommeringen en last but not least, de wraakzuchtige lange arm van de Amsterdamse onderwereld.

Het tweede seizoen van KLEM is naar verwachting in het najaar van 2018 te zien bij BNNVARA op NPO 1.

Foto: BNNVARA

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen