Marco Borsato wil Glennis Grace naar Songfestival

Marco Borsato, één van ’s lands populairste zangers, hoopt dat AVROTROS met Glennis Grace in zee gaat voor het Eurovisie Songfestival. Dat heeft hij gezegd op Radio 10. Borsato denkt dat Grace de ideale kandidaat is om ons land te vertegenwoordigen op het liedjesfestijn. “Ik denk zelf dat bijvoorbeeld Glennis Grace een heel goede kans kan maken. Ze heeft een internationale stem en internationale allure, waar iedereen van onder de indruk is“, aldus de hitzanger.

Zelf is Borsato niet echt te porren voor een deelname. “Ik heb zelf ook aangeven dat ik mezelf niet de aangegeven persoon vind. Zeg nooit nooit, maar er staat nu zo’n nieuwe generatie met stemmen ook weer op.

Hij geeft graag de nieuwe generatie een kans. “Voor heel veel mensen kan het toegevoegde waarde hebben. Voor Glennis zou het de opstap kunnen zijn naar een grote internationale carrière. Zij heeft een stem die een grote etalage verdient.

Het is mooi dat het Songfestival weer op waarde geschat wordt, aldus Borsato. “Het wint aan kracht en allure. Dat begon door Anouk die meedeed en Ilse ook en Douwe Bob. En OG3NE ook die hoge ogen hebben gegooid.”

Kan Grace het liedjesfestijn winnen? “Ze heeft wel het instrument om dat te kunnen winnen.

Foto: RTL

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen