Luuk Ikink: ‘Uitspraak Pieter van Vollenhoven ongepast’

RTL Boulevard-ster Luuk Ikink vindt dat Pieter van Vollenhoven, lid van het Koninklijk Huis, zich op een wel heel vreemde manier in de #metoo-discussie mengt. Dat laat hij weten op Twitter. Van Vollenhoven kwam gisteren met een opmerkelijk twitterberichtje, waar veel andere mensen zich behoorlijk aan ergerden. “Kan je als man een vrouw nog een hand geven of valt dat onder het hoofdstuk ongewenste #intimiteiten? Ik denk dat het een grensgeval is?!“, twitterde hij.

Ikink liet zich cynisch uit over dit twitterbericht. “Ja dat kan gewoon. Is geen grensgeval. Vreemd dat hij dat niet weet.

Dat het bericht van Van Vollenhoven ironisch bedoeld is, maakt het volgens Ikink niet minder erg. “Mijn tweet was ook tikkie ironisch, maar denk dat in dit geval ironie niet echt gepast is voor de voorzitter van Fonds Slachtofferhulp.

Later verwijderde de man van prinses Margriet zijn bericht en liet hij weten: “De meldingen van ongewenste intimiteiten vind ik volledig terecht, wel vind ik spijtig dat sommige meldingen soms zo laat worden gemeld.

Van Vollenhoven deed zijn uitspraak gisteren, op de dag dat het wangedrag van castingdirector Job Gosschalk naar buiten kwam.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen