Loretta Schrijver: ‘Ik werd gepakt door Gotye’

Loretta Schrijver werd in 2011 behoorlijk gepakt door het nummer Somebody That I Used to Know van zanger Gotye. Dat heeft de ochtend-tv-koningin gezegd in haar programma Koffietijd. Schrijver kan zich het moment nog herinneren als de dag van gisteren. “Ik vind dit gewoon een prachtig nummer. Wat er nou gebeurde: een paar jaar geleden zat ik in de auto, op weg naar Koffietijd, ’s ochtends vroeg, het nummer werd gedraaid op de radio en ik werd helemaal gepakt. Dat kun je hebben.”

Het was een geweldig moment, aldus Schrijver. “Ik luisterde naar die tekst en dacht: oh ja ja! Dus ik kwam hier en zocht het op op de telefoon, ik zei tegen mensen in de kleedkamer: moet je horen!

Na de mensen in haar kleedkamer, moesten ook de mensen op de studiovloer eraan geloven. “Ik nam hem toen mee naar de studiovloer toen we gingen repeteren met alle cameramensen en ik zei: ‘Jongens, voordat we gaan repeteren, eerst even luisteren naar wat ik gehoord heb op de radio!'”

Ik zette hem aan en het viel inderdaad helemaal stil en iedereen keek me aan. Bleek het nummer al een halfjaar op nummer één te staan. Ha ha ha!

Schrijver ziet zich niet als een spuit elf. “Ik heb hem wel mede ontdekt. Het nummer is mooi en de clip ook.”

Somebody That I Used To Know is een liedje over iemand die de zanger heeft gekend.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Ziet u André Hazes jr. ook graag met Gordon mee emigreren naar Dubai?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen