Gijs Staverman gestrikt voor presentatie Giel-roast

Gijs Staverman keert weer voor even terug als tv-presentator. De NPO-dj, die in het verleden ook tv-programma’s als Boobytrap presenteerde, gaat de tweede editie van Comedy Centrals The Roast Of presenteren. Dat heeft de humorzender laten weten. Waar Jörgen Raymann vorig jaar de roast van Gordon presenteerde, mag Staverman dit jaar de roast van Giel Beelen leiden. “Het werd weleens tijd om iemand uit het radiovak te roasten“, laat de KRO-NCRV-presentator weten.

Gijs Staverman is eigenlijk de anti-Giel; Giel is de shock-jock, Gijs de vleesgeworden middle-of-the-road DJ. “Ere wie ere toekomt, die rol is Giel op zijn lijf geschreven. En die van Roast Master op dat van mij“, zegt hij.

Tegelijkertijd maakt Comedy Central ook nog een roaster bekend. Naast Peter Pannekoek en Dennis Weening gaat ook cabaretier Henry van Loon het panel van Giel-critici versterken.

Van Loon: “De enige connectie die Giel en ik hebben is dat we samen in een film gespeeld hebben. Ik probeer eigenlijk alleen maar om grappiger te zijn dan Peter Pannekoek.

Comedy Central maakt de komende week nog vijf namen bekend die niet kunnen wachten om Beelen het vuur aan de schenen te leggen.

The Comedy Central Roast of Giel Beelen is op woensdag 13 december om 20.30 uur te zien op Comedy Central. De productie van deze tweede editie is ook dit jaar in handen van MasMedia, onderdeel van Talpa, waar Beelen in dienst is.

Foto: Comedy Central

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen