Evert trots op onthulling vriendin Edwin Evers

Evert Santegoeds is er trots op dat hij gisteren groot op zijn pagina Privé de nieuwe vriendin van Edwin Evers kon onthullen. Dat liet hij gisteren blijken in Shownieuws. Over Evers’ privéleven is weinig bekend. “Het privéleven van Edwin Evers is door de jaren heen wel een van de grootste geheimen van Hilversum. Er zijn wel eens wat wisselingen van de wacht geweest, maar het duurde altijd heel lang voordat we daar achter kwamen en ook weer als er een nieuwe liefde in zijn leven was.

De paparazzi liggen niet voor de deur bij Evers. “Dat heeft er natuurlijk alles mee te maken dat zijn privéleven – wat daarvan over is na het maken van muziek en radio – zich allemaal afspeelt in Harderberg. Dat heb je ook gezien met Gers Pardoel in Tilburg: dat houden we toch allemaal wat minder in de gaten dan de café’s in Hilversum en Amsterdam.”

Oftewel: Evers leeft undercover in de provincie. “Het lukte hem inderdaad om lang buiten schot te blijven, totdat hij dit weekend ineens over de gracht in Amsterdam liep. Ja, dan is hij van onze fotografen.”

Nu is zijn vriendin alsnog onthuld: politiewoordvoerder Esther Izaks, bekend van Opsporing Verzocht en Bureau 020, waar ze samenwerkt met Ellie Lust. Shownieuws zette al haar voorgangers op een rij. Evers: “Dit is nou precies wat hij haat: een overzichtje van al die vrouwen. Ik probeerde gisteren contact met hem te zoeken en dat lukte via de app, maar hij wil er niets over zeggen.”

Evers heeft de relatie niet bevestigd. “Maar we hebben Ellie Lust gebeld en zij versprak zich een beetje. Ze zei: ‘Ik ga eerst even met Esther overleggen of ze dat wel leuk vindt.’

Het nichtje van Izaks heeft een relatie met NOS-ster Henry Schut. “Zo wordt het heel gezellig op alle familiebijeenkomsten van de Izaksjes.”

Lees ook het artikel op de Telegraaf-site.

Foto: SBS

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen