Albert Verlinde niet trouw aan één radiozender

Albert Verlinde is niet trouw aan één radiozender. Hij luistert naar heel veel verschillende radiozenders. Dat heeft de showkenner gezegd in Koffietijd op RTL 4. Verlinde luistert vooral graag radio in de auto. “Ik ben echt een radiozapper. Ik vind het soms heerlijk om klassieke muziek te luisteren, door Radio 4 of Classic FM op te zetten. Maar soms heb ik ook zin in gepraat. Ik merk dat ik die autoritten niet altijd volplemp met telefoontjes. Dat zou ik iedereen willen aanbevelen.

Radioluisteren in de auto is goed om uit te rusten, meent Verlinde. “Doe het als rustpunt. Ten eerste let je beter op de weg en ten tweede kom je even tot jezelf en dan ga je niet thuis uit zitten rusten, maar dan heb je dat in de auto al gedaan. Iedereen gaat altijd telefoontjes doen in de auto, maar eigenlijk is dat een beetje dom.”

Verlinde verheugt zich vooral op de radio in de decembermaand. “Het is bijna december en dat betekent dat de top-zoveels weer gaan beginnen. Je hebt de top-1000, top-2000 en top-4000 en Radio 5 begint eigenlijk met de top-1000. Die is vandaag begonnen en is gevuld met evergreens.”

Van ’s ochtends 7 tot ’s avonds 7 heb je dan alle hits. De nummer één is Het Dorp van Wim Sonneveld. Dat vind ik leuk.

Foto: RTL

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen