Yvon Jaspers sneert: ‘Wat zal Beau zijn kinderen leren?’

Yvon Jaspers zit niet met de felle kritiek van Beau van Erven Dorens op haar en haar programma Boer Zoekt Vrouw. Dat vertelt ze dit weekend in het AD. Van Erven Dorens heeft naar eigen zeggen helemaal niets met Jaspers en hij vindt haar in de datingshow van NPO 1 overkomen als een souteneur. “Tja. Mijn dochter zit sinds kort op de middelbare school in een klas met dertig kinderen. Ik zei tegen haar: je kunt pas over ze oordelen nadat je ze hebt leren kennen“, begint ze haar verhaal.

Ze vervolgt: “Toen hij dat over mij zei, kwam mijn dochter naar me toe en vroeg: mam, wie is die man? Ik antwoordde: ik ken hem niet, heb hem nooit gesproken en hij mij ook niet. Waarop mijn dochter zei: maar je moet toch niet oordelen over mensen die je niet kent?

Haar piepjonge dóchter is nog beleefder dan Van Erven Dorens, aldus Jaspers. “Ik ben heel benieuwd wat Beau zijn kinderen leert, wat hij ze wil meegeven. En verder denk ik: whatever, het zal wel. Als een vriend zoiets zegt, raakt het me, dit niet.”

Dat is geen stoerdoenerij, het is een keuze, zo blijf ik overeind. Ik ben 44 en gaf mijn eerste interview op mijn 19de. Ruim 25 jaar lang heb ik te maken met een stroom aan meningen en commentaar. Gelukkig zijn ze vaak positief, maar als ik alles serieus zou nemen, heb ik geen leven meer.”

Het AD-interview ‘Ik heb net een halve koe gekocht’ kunt u lezen via Blendle.

Foto: KRO-NCRV

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen