Youp van ’t Hek noemt verkrachter Jelle ‘enge pisnicht’

Youp van ’t Hek vindt de man die Jelle Brandt Corstius heeft verkracht achter de schermen van de RTL 4-show Barend & Van Dorp een ‘enge pisnicht’. Dat laat hij vandaag weten in zijn column in NRC Handelsblad. Van ’t Hek vindt dat de range van verhalen die onder de hashtag ‘metoo’ vallen wel heel erg wordt opgerekt, maar het verhaal van Corstius vindt hij een ‘gruwelijk relaas’. Hij doelt op de ‘een of andere enge pisnicht’ die Corstius drogeerde, waarna hij hem oraal moest bevredigen.

Corstius wil geen aangifte doen omdat er geen getuigen zijn, waardoor de tegenpartij hem kan betichten van smaad. “En Jelle is bang dat hem dat tonnen kan gaan kosten. Dat snap ik. Maar toch had ik in zijn geval keihard doorgezet.

Voor de rechter met die viespeuk, roept Van ’t Hek. “Er zijn namelijk gewoon grenzen. En de boete? Dan maar dokken. Op zo’n moment komen er vast wel wat rijke types die je vanuit een of ander principe financieel willen helpen. Daar zou ik er in elk geval een van zijn.

De volledige column van Van ’t Hek kunt u lezen op de NRC-site of onderstaand via Twitter (na ‘Lees ook’):

Lees ook:
Jelle Brandt Corstius verkracht tijdens tv-werk
(dinsdag)
Boulevard-advocate: ‘Jelle Brandt is slecht voorgelicht’ (woensdag)
Jelle Brandt Corstius verkracht bij Barend & Van Dorp (woensdag)
Verkrachter dreigt Jelle Brandt Corstius met rechtszaak (donderdag)
Corstius vindt Boulevard-advocate ‘middelmatige trut’ (donderdag)
RTL schrikt van verkrachting Jelle Brandt Corstius (donderdag)
B&VD-medewerkers niet verbaasd over verkrachting (vrijdag)

Foto: BNNVARA, Bob Bronshoff

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen