Patty Brard wilde eigenlijk niet in Chantal Blijft Slapen

Patty Brard wilde de uitnodiging van het RTL 4-programma Chantal Blijft Slapen in eerste instantie naast zich neerleggen. Toch bleef Chantal Janzen recentelijk bij haar slapen op Ibiza. Dat vertelt de presentatrice in haar column in de Weekend. Brard wilde haar huis op Ibiza liever voor zichzelf houden. “Neeheeee, ik wil geen cameraploegen over de vloer in Ibiza!“, begint ze haar column. “Ik heb het druk zat, reis heen en weer tussen leuk werk in Nederland en rust op de berg hier.

Voor een nieuw RTL 5-programma met Dave Roelvink maakte ze recentelijk een uitzondering. “Omdat RTL 5 er voor mij was toen ik een stop bij SBS had en ik daar alle vrijheid krijg om een programma te màken, in plaats van: ’Kun je even van daar naar daar lopen en even dat en dat zeggen?’”

Het programma met Roelvink die in de spiritualiteit gaat op Ibiza is volgens Brard ‘enig’ geworden. Maar toen daarna een verzoek van Chantal Blijft Slapen kwam, zag ze dat eigenlijk niet zitten.

Brard houdt niet van cameraploegen over de vloer. “Want hoe lief ze ook zijn, je kan ze moeilijk zonder koffie, thee en limonade laten zitten.”

Ze heeft zich laten overhalen door vrienden uit het vak en vriendinnen die Chantal’s programma altijd kijken.”En daar was Chantalleke twee weken geleden en wat heb ik daar géén spijt van gehad. Integendeel.”

De tv-diva dacht altijd dat Janzen een ‘koele kikker’ was. “Maar ik heb er een nieuwe showbizzvriendin bij.”

Alles over Brards ervaringen kunt u lezen op de Weekend-site.

Foto: SBS/Elvin

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Heeft Matthijs van Nieuwkerk de piek van zijn carrière al bereikt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen