Oempa-Wendy boos op kijkers: ‘Ik ben níet oranje!’

Wendy van Dijk herkent zich niet in het beeld dat ze gisteren net op een Oempa Loempa leek in The Voice of Holland op RTL 4. Dat laat de presentatrice blijken op Twitter. De looks van Van Dijk maakten massaal de tongen los op sociale media. Haar gezicht sloeg op beeld wel héél erg oranje uit en dat vonden veel kijkers opmerkelijk. “Zou ze haar foundation uit een zak Cheeto’s halen?“, merkte kijker Sjaggie op. En Vivienne was zelfs behoorlijk bezorgd: “Heeft Wendy een falende lever of wat?

Claudia vindt dat de visagist van Wendy van Dijk faalt. “Lieve Wendy, trek je make-up-artist hard aan zijn/haar oren; je foundation/poeder/gezicht is echt weer knaloranje!“, merkte ze op.

Van Dijk hekelt de kritiek van kijkers en deelde Claudia en passant een sneer uit. Volgens de tv-ster ligt het namelijk aan de instellingen van haar televisie. “Ik denk dat je tv niet helemaal goed is afgestemd.. #verdergeenklachten“, klinkt het geïrriteerd.

Al met al past de nieuwe look van Van Dijk in elk geval wel goed bij het diversiteitspact dat RTL deze week sloot. Tot nu toe had de zender namelijk nog geen oranje presentatrices in dienst.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen