Marianne Weber zal verzoek voor tv-soap weigeren

Als Marianne Weber gevraagd wordt voor een soap op televisie, dan zal ze dat verzoek direct naast zich neerleggen. Dat vertelt de hitzangeres in weekblad Party. Aan het begin van Webers carrière wist niemand wat van de privélevens van hitzangeressen, zoals in haar tijd Willeke Alberti en Anneke Grönloh. “De afstand tussen artiest en fans was toen veel groter dan nu het geval is. Ergens is dat naar mijn mening wel goed Het gaat immers om de liedjes, de klank van een stem en het optreden.

Meer wil Weber niet laten zien. Aan een soap moet ze dan ook niet dénken. “Over overige zaken, als hoe iemand in zijn privéleven is zoals veel BN’ers in realityshows laten zien, ging het in een ver verleden nog niet. Ik vind het ook niet eerlijk als ik daarop beoordeeld word.”

Weber wil alleen beoordeeld worden op haar muziek. “Soms is het jammer dat men zomaar een mening over je vormt. Ik vind dat de muziek, en helemaal niets anders, centraal moet staan.”

Marianne Weber is bekend van albums als Marianne Weber en Mijn Grootste Hits.

Foto: YouTube

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen