Jurken van alle Ster-winnaressen tot nu toe uitgetekend

Vanavond is het weer zo ver: in Amsterdam vindt het Gouden Televizier-Ring Gala plaats. Voor vrouwelijke tv-sterren kan dat voor hoofdbrekens zorgen, want alle ogen zijn gericht op hun outfits. Wie heeft welke jurk aan? De meeste ogen zijn natuurlijk gericht op de genomineerden voor de Zilveren Televizier-Ster. Dat zijn dit jaar Eva Jinek, Floortje Dessing en Geraldine Kemper. Stijlgids Dresscode.nl heeft uitgetekend hoe de jurken van al hun voorgangers eruitzagen. 

De allereerste Televizier-Ster voor beste presentatrice werd in 2000 uitgereikt, namelijk aan Wendy van Dijk, toen nog werkzaam voor SBS 6. Zij droeg een rood ensemble. De laatste winnaar, Chantal Janzen vorig jaar, was in het wit gekleed.

Stijlgids Dresscode.nl heeft een leuke infographic gepubliceerd van alle jurken die zijn gedragen door Zilveren Televizier-Ster-winnaars:


De Gouden Televizier-Ring infographic, Dresscode.NL

Foto: Avrotros

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen