Arjen Lubach met stunt bij eventuele bedankspeech

Als Arjen Lubach vanavond de Gouden Televizier-Ring pakt, dan hij heeft hij iets in petto op het moment dat hij geacht wordt zijn bedankspeech uit te spreken. Dat heeft de VPRO-ster gezegd op Radio 538. Zijn programma Zondag Met Lubach neemt het op tegen Beste Zangers en Expeditie Robinson en heeft een behoorlijke kans om te winnen. En áls hij wint, heeft hij een verrassing voor de zaal. “We hebben wel een ideetje al. Ik ben bezig met iets, maar daar ga ik niets over zeggen.”

Zelfs de makers van het gala heeft Lubach niet ingelicht. “Ze vragen van tevoren ook: ‘Wie ga je bedanken, want dan houden we daar in de regie alvast rekening mee voor wie we in beeld brengen?’ Ik zei: ‘Hou maar nergens rekening mee.‘”

Tot zes uur is Lubach hard aan het werk met zijn team. “Wij moeten gewoon werken. Dat is natuurlijk heel saai, maar wij hebben zondag gewoon een uitzending. Als we de hele dag smokings gaan likken van elkaar, dan hebben we zondag geen show. We proberen te werken, maar stiekem is het wel van: welke jurk trek jij aan?

Overigens is Lubach ook genomineerd voor de Zilveren Televizier-Ster. “Ik heb de prijs voor het programma honderd keer liever. Dat klinkt misschien een beetje gezapig. Ik vind het een eer hoor, maar ik ben meer een komiek dan per se een tv-presentator. Het programma is veel belangrijker.

Foto: YouTube/NU.nl

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Alleen Gerard Joling kan Gordon nog redden. Of toch niet? Heeft u nog zin in Geer & Goor?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen