André van der Toorn ondanks chemokuur terug in beeld

André van der Toorn zit middenin zijn chemo-behandelingen, maar toch was hij gisteren weer in beeld bij SBS 6. Hij presenteerde op de late avond een nieuwe aflevering van Reportage. Dat was te zien op de familiezender. Van den Toorn vermomt niet dat zijn lijf een strijd voert tegen kanker. Hij verscheen in beeld zónder de bos haar die de kijker van hem gewend is. Voor veel kijkers die niet weten over zijn gezondheidstoestand, zal zijn nieuwe uiterlijk een verrassing zijn geweest.

SBS 6 meldde onlangs dat Van den Toorn zijn werk na drie maanden weer oppakt. “Hoewel André midden in zijn chemo-behandelingen zit, gaat het naar omstandigheden goed en pakt hij langzaam de draad weer op.”

Van der Toorn, die vooral bekend is van Wegmisbruikers, begon vorig jaar als de nieuwe presentator van Reportage. Hij volgde Pepijn Bierenbroodspot op, die twintig jaar lang het gezicht was van het programma.

De afgelopen weken werd Van der Toorn in Reportage vervangen door Radio 538-dj Mark Labrand. Er keken gisteren 263.000 mensen (14 procent) naar Reportage.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen