RTL Boulevard besloot tot boycot twee BN’ers

Geplaatst op vr 29 sep 2017 om 11:59

De RTL Boulevard-sterren hebben laatst met elkaar afgesproken om aan twee bekende Nederlanders geen aandacht meer te besteden. Dat zei Peter R. de Vries in de uitzending van gisterenavond. Toen Luuk Ikink een nieuwtje oplas over positivo Emile Ratelband – hij wil dat de gemeente zijn geboortedatum verandert – reageerde Bridget Maasland kritisch. “Waarom geven wij dit soort mensen nou een platform?“, zei de RTL-diva. Ikink daarop: “Omdat het wel interessant is natuurlijk.

Maasland is het daarmee oneens: “Dit is toch niet interessant, dit is toch een soort pathologische leugenaar die de weg kwijt is?

Toen brak Peter R. de Vries in. “Jongens, we zaten laatst in de schmink met elkaar na de uitzending, want dan praten we natuurlijk ook een beetje na, en toen waren we het er eigenlijk over eens dat we aan twee personen nooit meer aandacht moesten gaan geven.

Peter van der Vorst grappend: “Maar je zit er weer!

Maar wie is nou de tweede BN’er? “Barbie, dus dit is een rampzalige uitzending“, aldus De Vries, die ook al een item met Barbie voorbij zag komen.

Overigens ligt dat volgens Maasland anders: “Nee! Peter Jan Rens! En die zat er ook in! Ha ha ha.

Foto: RTL
13 Reacties op “RTL Boulevard besloot tot boycot twee BN’ers”


 1. David

  Peter Jan en Emile moet je inderdaad nooit meer een podium geven.
  Geldt wat mij betreft ook voor Henny Huisman, Bassie & Adriaan en nog een paar.
  Sommige dingen kunnen echt niet meer…

 2. Henny Huisman

  Hee je kunt mij toch niet zomaar doodzwijgen David?? De Soundmixshow, Miniplaybackshow, Surpriseshow. Kanonnen in TVland

 3. ronald

  Over 5 jaar staan Peter R en Bridget zelf ook in dat rijtje, want wat hebben zij de afgelopen jaren in hemelsnaam gepresteerd?

 4. Momo

  Waarom geeft MC mensen zoals Peter R. de Vries en Bridget Maasland een platform?

 5. Longrod von Hughendong

  Kan die Peter wel bijdehand doen, maar hij beseft zich zelf ook totaal niet dat mensen hem spuugzat zijn, maar hij blijft ook maar op tv verschijnen. Overigens wat een onzin om die mensen te boycotten. Zij zijn groot geworden door de gratie van dit soort flutprogramma’s en nu voelt Boulevard zich opeens te goed om hier over te berichten? Wat maakt die BN’ers slechter dan de constante berichtgeving over die ander non-talenten. Boulevard, ga niet pretentieus doen, jullie zijn het afvoerputje van de media, altijd al geweest, dus ga je niet beter voelen dan jullie gespreksonderwerpen.

 6. H.

  RTL arrogantie

 7. Meneer Kaktus

  Stelletje mafkezen!

 8. NH

  Arrogante BOTOX kwallen vallen over zwart maken RTL kwallen maar doen zelf niet anders.

  Gaver wat een kwallen zijn het toch.

 9. G.

  Onvejteejbaaj…

 10. G.

  De R uitgesproken als ’n J – of overdreven rrrrrollend het nieuwe nederlands…

 11. Enzo Voort

  Wij boycotten al jaren RTL Boulevard, alleen al door die betweter van een Peter R.

 12. School

  @Longrod von Hughendong

  “Beseft zich”? Terug naar school, jij!

 13. Mario

  Boulevard mag per direct de stekker eruit. Is niets vullend programma.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.