RTL Boulevard besloot tot boycot twee BN’ers

De RTL Boulevard-sterren hebben laatst met elkaar afgesproken om aan twee bekende Nederlanders geen aandacht meer te besteden. Dat zei Peter R. de Vries in de uitzending van gisterenavond. Toen Luuk Ikink een nieuwtje oplas over positivo Emile Ratelband – hij wil dat de gemeente zijn geboortedatum verandert – reageerde Bridget Maasland kritisch. “Waarom geven wij dit soort mensen nou een platform?“, zei de RTL-diva. Ikink daarop: “Omdat het wel interessant is natuurlijk.

Maasland is het daarmee oneens: “Dit is toch niet interessant, dit is toch een soort pathologische leugenaar die de weg kwijt is?

Toen brak Peter R. de Vries in. “Jongens, we zaten laatst in de schmink met elkaar na de uitzending, want dan praten we natuurlijk ook een beetje na, en toen waren we het er eigenlijk over eens dat we aan twee personen nooit meer aandacht moesten gaan geven.

Peter van der Vorst grappend: “Maar je zit er weer!

Maar wie is nou de tweede BN’er? “Barbie, dus dit is een rampzalige uitzending“, aldus De Vries, die ook al een item met Barbie voorbij zag komen.

Overigens ligt dat volgens Maasland anders: “Nee! Peter Jan Rens! En die zat er ook in! Ha ha ha.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen