Quote schat vermogen Ronald Molendijk op paar ton

Ineens was hij er: Ronald Molendijk. In korte tijd is hij een bekende Nederlander geworden door zijn optredens als deskundige in RTL Boulevard. Onlangs werd duidelijk waar hij dat aan te danken heeft: hij is de beste vriend van RTL’s tv-baas Erland Galjaard, met wie hij een dj-duo vormt. Daar beide heren nu onderwerp zijn van een showbizzrel, vond zakenblad Quote het interessant om eens in Molendijks financiën te duiken. “Hoe rijk is Ronald Molendijk?“, is te lezen op de Quote-site.

Quote moet Molendijk eerst nog wel even introduceren aan zijn lezers. “Ronald Molendijk is min of meer model gaan staan van wat sommige mensen zien als de teloorgang van RTL4. Kijkers lopen weg, (…) ook omdat de zender te veel onderons zou zijn geworden, teveel leunend op BN-ers die het onderling gezellig hebben, maar waar kijkers zich niet (meer) bij betrokken voelen.

Dan over naar de cijfers: “Heeft Molendijk die tv-klussen nodig? Hij kan zonder, maar hij is ook geen Tiësto of Garrix, dus tv-schnabbels zullen best een leuke aanvulling op zijn inkomen zijn.

Quote doorzocht het jaarverslag van zijn bv Vicious Beat en stuitte op meerdere statistieken. De conclusie? “Op basis van de reserves in zijn persoonlijke bv is zijn vermogen in ieder geval wel 3,5 ton.

Het artikel ‘Hoe rijk is Ronald Molendijk? (Wie? O ja, die vriend van Erland Galjaard)’ kunt u lezen op de website van Quote.

Lees ook: Ronald Molendijk walgt van ‘aanvallen’ op Galjaard (maandag)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen