Patrick Kicken: ‘Opfrisbeurt had DWDD kunnen redden’

Patrick Kicken, voormalig dj van Radio Veronica, vindt het een gemiste kans dat NPO 1 en BNNVARA hun anker De Wereld Draait Door geen opfrisbeurt hebben gegeven. Dat zegt hij in een column op Slebs.nl. DWDD kreeg in het afgelopen tv-seizoen veel kritiek omdat de fut eruit zou zijn, maar keerde vorige week terug in nagenoeg hetzelfde decor en dezelfde setting. “Dat had Matthijs nog kunnen redden, een vers jasje. De tafel eens verplaatsen, net als je dat om de paar jaar in je eigen huis doet.

Hier laat de publieke omroep het echt liggen, vindt Kicken. “De publieke omroep doet graag jarenlang hetzelfde totdat het echt niet meer kan en op is, om het dan vrolijk te vervangen door iets wat na een aantal jaren ook weer versleten is.”

Ook Matthijs van Nieuwkerk lijkt volgens hem nog steeds een beetje versleten. “Je ziet al jaren aan hem dat hij er geen reet meer aan vindt, dag in dag uit dezelfde bekende mensen aan tafel, met dezelfde autocue, dezelfde make up op zijn gezicht en dezelfde introtune en ‘tot zover, tot morgen’.

Verder hoopt Kicken dat Nico Dijkshoorn een ‘rotschop’ krijgt en Marc-Marie Huijbregts een ‘keihard pets op dat mismaakte hoofd’, zo laat hij weten op de website.

Foto: Radio Veronica

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen