Patrick Kicken: ‘Opfrisbeurt had DWDD kunnen redden’

Geplaatst op di 12 sep 2017 om 13:08

Patrick Kicken, voormalig dj van Radio Veronica, vindt het een gemiste kans dat NPO 1 en BNNVARA hun anker De Wereld Draait Door geen opfrisbeurt hebben gegeven. Dat zegt hij in een column op Slebs.nl. DWDD kreeg in het afgelopen tv-seizoen veel kritiek omdat de fut eruit zou zijn, maar keerde vorige week terug in nagenoeg hetzelfde decor en dezelfde setting. “Dat had Matthijs nog kunnen redden, een vers jasje. De tafel eens verplaatsen, net als je dat om de paar jaar in je eigen huis doet.

Hier laat de publieke omroep het echt liggen, vindt Kicken. “De publieke omroep doet graag jarenlang hetzelfde totdat het echt niet meer kan en op is, om het dan vrolijk te vervangen door iets wat na een aantal jaren ook weer versleten is.”

Ook Matthijs van Nieuwkerk lijkt volgens hem nog steeds een beetje versleten. “Je ziet al jaren aan hem dat hij er geen reet meer aan vindt, dag in dag uit dezelfde bekende mensen aan tafel, met dezelfde autocue, dezelfde make up op zijn gezicht en dezelfde introtune en ‘tot zover, tot morgen’.

Verder hoopt Kicken dat Nico Dijkshoorn een ‘rotschop’ krijgt en Marc-Marie Huijbregts een ‘keihard pets op dat mismaakte hoofd’, zo laat hij weten op de website.

Foto: Radio Veronica
18 Reacties op “Patrick Kicken: ‘Opfrisbeurt had DWDD kunnen redden’”


 1. J

  Wat is de reden een artikel te wijden aan wat Patrick Kicken vindt?

 2. David

  Kicken heeft ook wel eens gelijk. Het is al een aantal jaar duidelijk dat de fut eruit loopt. Het hoogtepunt was vlak nadat ze vertrokken naar NPO 1 om 19 uur ipv 19:30 uur op NPO 3.

  Het was altijd een must-see programma, actueel en vol energie. De reden dat de fut eruit is ligt niet bij de presentator. Het komt omdat we álles nu hebben gezien. De politici, de schrijvers, de acteurs, de musea, de bandjes. Ik kan ze gewoon niet meer zien. Het is leuk geweest. Jammer dat ze dat zelf niet inzien…

 3. PA-V-H

  Waarom met ruim 1 miljoen kijkers?

  Altijd in de top 10. Petje af

 4. Groenig

  Patrick Kicken. Zucht.

 5. Roel

  “Kunnen redden”? DWDD scoort nog gewoon ruim boven de miljoen hoor.

 6. Peter

  Kicken kan zelf wel een opfrisbeurt gebruiken, check deze recente foto: https://www.facebook.com/mistermindset/photos/a.767259526640113.1073741828.767255253307207/1643727422326648/?type=3&theater

 7. critikast

  Wie is in godsnaam deze onbenul ?

 8. robb

  In november gewoon weer op 1.5 miljoen ,ik meende ook gelezen te hebben dat men het wilde veranderen .

 9. Graaf Volkert

  Patrick Kicken is een beetje gefrustreerd omdat hij nooit als tafelheer o.i.d. gevraagd is?

 10. b

  Weet niet wie Kicken is en dat hou ik even zo . Als je een miljoen weet te scoren elke dag wie zeurt er dan nog . Oja , afgunstige types wel natuurlijk en die krijgen dan weer alle ruimte hier .

 11. NERD

  Geef die man nou eens een radio programma , dan zijn we af van zijn
  domme mededelingen

 12. Joost

  @David Helemaal eens!

 13. aammehoela

  Wat een onzin. Het programma scoort als een tierelier en hoeft dus helemaal niet gered te worden. En het wekelijkse gedicht van Nico Dijkshoorn is menigmaal het hoogtepunt van de week. Wat een onzin van die Kicken, oh had ik al getypt.
  Die Kicken kan wel een rotsc krijgen. Oproepen tot geweld mag toch niet??

 14. Sander

  Patrick wie?

 15. Ultra-rechts

  Patrick was zelf ook geen luistercijfer kanon!

 16. Popie Jopie

  Patrick Kikker?

 17. Daniel

  Het enige programma, nou ja enige, die doet of de multiculti samenleving een groot succes is.

 18. Jantje

  Patrick trek je maar niets aan van de verschillende reacties afkomstig van een persoon.
  Dat is wat hij doet mensen afkraken om zichzelf een beetje beter te voelen met zijn zware eenzame leventje

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.