Groenteman slikt xtc om Netflix-series te begrijpen

Het gebruik van xtc helpt Hanneke Groenteman om series op Netflix goed te kunnen doorgronden. Dat vertelt ze in weekblad Story. Dat Groenteman xtc slikt met kerst is al lang geen geheim meer, maar nu onthult de wilde tv-senior dat ze ook búiten het zicht van de kerstman psychoactief gaat. “Wanneer ik het met vrienden in huiselijke kring gebruik, kijken we meestal series op Netflix, en daar zit ik dan helemaal in. Dan begrijp ik elke verhaallijn, doorzie ik alles en ben ik heel meelevend…

Naast op kerstavond, eerste kerstdag, tweede kerstdag en Netflix-avonden, zijn er nog meer gelegenheden waarop Groenteman er een pilletje in gooit. “Met oud en nieuw doe ik het ook weleens. Of als ik een heel groot feest heb. Dan denk ik: als iedereen vanavond lekker drinkt, doe ik wel xtc.

Buiten xtc om heeft Groenteman weinig keuzes. “Ik hou niet zo van alcohol, blowen werkt bij mij niet en roken doe ik niet.

Ze beseft dat xtc soms ook gevaarlijk is en wil het gebruik niet propageren, maar: “Ik hou er gewoon van. Dat steek ik niet onder stoelen of banken. Xtc is verrukkelijk!

Het interview met Groenteman, die vorige maand 78 werd, kunt u lezen via Blendle.

Lees ook: Hanneke Groenteman bevestigt: ‘Met kerst slik ik XTC’ (2015)

Foto: VARA/De Wereld Draait Door

Meer in Netflix

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen