‘Sylvie Meis weg bij SBS 6 vanwege claimerige vriend’

Het vertrek van Sylvie Meis bij SBS 6 heeft niet te maken met haar agenda of met geld, maar met haar claimerige Libanese vriend Charbel Aouad. Dat meldt weekblad Story op basis van goed ingevoerde bronnen. Volgens SBS heeft Meis een te drukke agenda en volgens de Party was ze te duur, maar weekblad Story denkt te weten hoe het écht zit. “Charbel wil Sylvie voortdurend in zijn buurt, hij adoréért haar. Ze zal dus uiteindelijk ook naar Dubai moeten verhuizen“, zegt een insider in het blad.

Story gelooft weinig van de smoes van SBS dat Meis het SBS 6-programma Wedden Dat Ik Het Kan niet meer kan combineren met haar andere werkzaamheden. “Welke werkzaamheden? Sylvie is gestopt als model voor Hunkemöller en ook haar nieuwe Duitse tv-contract schijnt door haar nog niet ondertekend te zijn.

Het heeft toch echt te maken met Charbel, weet het blad. “Die zou hebben aangegeven dat hij zijn aanstaande bruidje zoveel mogelijk in de buurt heeft, en niet teveel zou willen delen met haar collega’s op de tv-studiovloer of modefotografen.

De insider zegt dat Meis niets meer geeft om haar carrière. “Ze lijkt volkomen in de ban van Charbel, die haar overlaadt met cadeaus én aandacht. Dat kunnen mannen uit het Midden-Oosten goed. Het zijn rascharmeurs, maar tegelijkertijd zien ze hun vrouwen wel het liefst zo vaak mogelijk in hún omgeving, en niet in die van anderen…

Meis is niet de eerste tv-vrouw die door haar man van de studiovloer is getrokken. Zo mocht Tatjana Simic van haar vorige partner niet meer werken en moest GTST-ster Gigi Ravelli van haar man stoppen met haar tv-werk.

Het Story-interview met de insider kunt u lezen via Blendle.

Nick van Ormondt/SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen