Sonja Bakker vindt Humberto Tan niets meer aan

Sonja Bakker vindt RTL Late Night met Humberto Tan niet zo interessant meer om naar te kijken. Dat zegt de bekende dieetconsulente in gesprek met de VARAgids. Lange tijd werd RTL Late Night met Humberto Tan de hemel ingeprezen, maar sinds dit jaar wordt de presentator de grond in geschreven. Ook Bakker is geen fan meer. “Late night, met Humberto, vind ik niks meer aan“, zegt de afvalexpert, die liever naar 1 zapt. “Jinek kan nog weleens ­verrassend uit de hoek komen.

Over verrassend gesproken, zegt Bakker: “Dit jaar hebben we Temptation Island gekeken, op aanraden van onze kinderen. Het is ons wekelijkse ‘familie-uitje’ geworden.”

Haar favoriete programma is Ik Vertrek, waar haar man Jan Reus in het verleden aan meedeed met zijn vorige gezin. “Ik vertrek is écht smultv, de foutjes die mensen maken, zijn zó herkenbaar.

Verder houdt ze van Bed & Breakfast en Helemaal Het Einde. “Hoewel ik Helemaal het einde wel een beetje langdradig begin te vinden.

Hoe kijkt ze naar die programma’s? “Dan hangen we heerlijk op de bank. Ik in pyjamabroek, sloffen aan, drankje erbij…

Tot slot laat Bakker weten dat ze de televisie niet aanzet voor 20.30 à 21.00 uur, omdat ze liever natafelt (via Blendle).

Foto: SBS Shownieuws

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen