‘RTL-ster Anna Nooshin belazert Instagram-volgers’

Geplaatst op ma 24 jul 2017 om 11:25

Anna Nooshin, bekend van Boulevard, belazert haar Instagram-volgers door de teneur van de reacties op haar posts te beïnvloeden. Dat heeft de Volkskrant ontdekt. Als uithangbord van de leegheid van het bestaan prijst Nooshin op haar social-media-account allerlei ditjes en datjes aan. Zo stond ze laatst aan een door Shell gesponsorde waterfles te lurken. Met de opbrengst van die flesjes wordt plastic opgeruimd op Haïti. Prima actie, maar ondertussen bevuilt Shell de rest van de wereld.

De volgers van Nooshin keerden zich dan ook tegen de social-media-ster. Shell in een positief daglicht is volgens hen niet kies. “Ik had jou echt anders ingeschat“, klonk het.

Aangezien Shell heeft betaald voor de aandacht van Nooshin, zijn negatieve reacties niet bepaald welkom. Daarom kwam Nooshin met een statement. Ze sprak van ‘een mooi begin’ en dat ‘alle beetjes helpen’.

Daarop regende het ineens positieve reacties. “Lieverd, fantastisch initiatief!“, klonk het opeens. En iemand anders: “Dat Shell dit ook support vind ik een mooi iets, ze zetten zich in voor iets positiefs voor de wereld.”

De Volkskrant ontdekte de keiharde waarheid. “Na enig googlewerk bleken vrijwel alle lyrische reacties afkomstig te zijn van medewerkers van het desbetreffende marketingbureau. Zij kwamen Nooshin steunen én de eigen campagne redden. Het hielp even. Als een druppel op een gloeiende plaat.

Het artikel ‘Online campagne redden? Plaats gewoon zelf lyrische reacties’ kunt u lezen op de Volkskrant-site.

Dus.

Een bericht gedeeld door Anna Nooshin (@annanooshin) op

Foto: RTL Boulevard
31 Reacties op “‘RTL-ster Anna Nooshin belazert Instagram-volgers’”


 1. Surfz

  Uiteraard. Leeghoofdig wijf doet alles om haar miljoen binnen te harken.

 2. Hooftstraat

  Alles wat je op Instagram over mensen ziet is bedrog, Anna N. Is een geestelijke leeg mokkel met veel instagram volgers en dat maakt haar een zelfbenoemd C-ster,

 3. B

  Is dit nieuws? Logisch dat het gebeurt. Net als dat mensen vrienden vragen ‘nep-biedingen’ te doen op Marktplaats.

 4. Mieke

  Al die zelf overschattende rtl roep toeters bij boulevard staan er meestal voor zichzelf zovan kijk mij nu eens kijk er niet meer na jeetje fijne dag verders

 5. KIP

  En niemand van de Azijnbode tankt bij Shell, spaart daar bonnetjes of doet mee aan acties? Hypocr…

 6. Surfz

  @KIP

  Bij Shell tanken of er reclame voor maken en dik verdienen door je volgers een oor aan te naaien zijn twee heel verschillende dingen.

  En om antwoord te geven op je vraag: ik tank er nooit, ik wist niet eens dat je daar bonnetjes kon sparen en van hun acties weet ik ook niks.

 7. Surfz

  @KIP

  Bij Shell tanken of er reclame voor maken en dik verdienen door je volgers een oor aan te naaien zijn twee heel verschillende dingen.

  En om antwoord te geven op je vraag: ik tank er nooit, ik wist niet eens dat je daar bonnetjes kon sparen en van hun acties weet ik ook niets.

 8. Richard Groenheuvel

  Gatverdamme eigen nest bevuilen.. smerige h**r alles voor de poen

 9. Jee

  Dit laat maar weer eens zien hoe dom ze is. Als dit meisje eerder was geboren had ze een baantje gehad als dopjes op tubes draaien in een tandpastafabriek. Nu kan ze zichzelf op de foto zetten en filmen en worden wij allemaal lastiggevallen met en door dit meisje.

 10. Peter vd Plas

  Ik heb die Anna nog nooit kunnen betrappen op enige diepgang – toonbeeld van oppervlakkigheid en een vleugje narcisme – de enige persoon in RTL Boulevard die 15 ik kan zeggen in een kort item – Ze mag door mand vallen en gewoon gaan werken voor haar geld zonder opportunisme – het moge duidelijk zijn – ik mag deze dame niet –

 11. Peter

  Hallo het IQ van een RTL medewerker is al hoog bij een score van 100, dus wat wil je ?

 12. KIP

  Dus VK plaatst geen advertenties of door Shell ondersteunde initiatieven voor groene energie en tegen klimaatverandering meer. VK is bang dat Shell anders gaat adverteren en Nooshin gebruikt om jongeren te bereiken,iets wat VK zelf niet lukt . Chantage dus.

 13. anonymous

  “Als uithangbord van de leegheid van het bestaan”
  Djiezus wie schrijft deze zielige teksten.

 14. Peter Selie

  Het is inderdaad een klerenhanger.

 15. Anonymous

  Een moslim in badpak.
  Steniging volgt.

 16. Bromsnor

  Mooi maar leeg!

 17. Ron

  Allemaal marketing, dus ik sta hier niet vreemd van te kijken. Niet alleen bij Anna Nooshin gebeurd dit maar er zijn legio voorbeelden.

 18. Arnoud Tempelman

  De Volkskrant hangt de koe een bel om, maar vergeet de klepel te melden. Loes Reijmer noemt ‘een marketingbureau’ en ‘een eigenaresse’ maar publiceert geen namen. Dat is halfhartig. Heeft de eindredactie die namen verwijderd, of durft Loes niet door te bijten? Het bureau is The Agency van Wayne Parker Kent. Mede-eigenaar van die zelfbenoemde contentfabriek is Monique van Loon, the girl with the croissant tattoo.

 19. Rudy

  Goh echt???? Dat verwacht je toch niet he van zo’n kind hahaha.

 20. Mike

  Het is treurig dat Anna in haar reactie op alle ophef ook weinig volwassenheid toont. Ze reageert als een stampvoetend meisje dat straf kreeg van haar ouders. Het is allemaal weer de schuld van de grote boze en jaloerse buitenwereld. Haar volgers moeten hun mond houden en braaf alles slikken voor zoete commerciële koek.

  Feit is dat ze gewoon een uitglijer van jewelste maakte en het puur deed om haar eigen zakken te vullen. Zoals alles in haar leven gericht is op het spekken van haar bankrekening. Daar kan Anna omheen blijven kletsen, maar gelukkig trappen steeds meer mensen er niet meer in.

  Ik roep op tot een boycot van al dit soort mensen. Laten ze de ondraaglijke leegheid van hun bestaan voortaan in eigen kring tentoonspreiden. Ik ben er zelf klaar mee.

 21. Frans

  ANNA en Nicolette de 2 dametjes die wel weg weten in de ruif van de reclame

  gelukkig is RTL bezig aan de laatste jaren

 22. Walter

  Oogverblindend ziet ze eruit. En ze is zo slim om geld te verdienen met niets via internet…

 23. Rick

  Onder welke steen hebben jullie gelegen de laatste jaren als jullie dit niet wisten? Alle vloggers doen dat in meer of mindere mate! Degene die zich hierover druk maken zijn blijkbaar van een andere generatie!

 24. Sven L.

  Ik ben influencer-moe… Er zijn er maar ’n paar die het goed doen maar dit meisje behoort niet tot die groep.

 25. Neptunus

  maar wel bijna een geslaagde camel toe op haar foto!

 26. Rik

  Heel toevallig is Anna vanavond weer bij RTL Boulevard. Zou ze er over beginnen? Ik denk van niet.

 27. Magere Marc

  Ze is een mooi mokkel, maar een geheugen als een zeef!

 28. Roze Wolk

  OFFTOPIC: Op die foto ziet ze er toch wel lekker uit ─ zéker die borsten van haar, jammie !

  Maar ontopic, die ene zin “Als uithangbord van de leegheid van het bestaan…”, bedoelt de schrijver dat het bestaan / het leven in het algemeen (en dus voor iedereen) een leegheid kent? Zo JA, ik kan mij daarin niet vinden want mijn leven is allesbehalve leeg!

  Of vindt de schrijver Anna’s leven (in het echt en/of op Instagram) een uithangbord van leegheid ? In dat geval heeft de schrijver wat mij betreft 200% gelijk! Wát een lege poes is zij, zeg!

 29. Er ist wieder da

  Anna Onzin..

 30. hans

  Zo zie je maar, alles draait alleen maar om geld en Nooshin doet alles voor geld. Niet zelf nadenken, gewoon vangen.

 31. Zaszanorkz

  Idd zoals anderen ook al beweren. Een mooie dame, maar geen enkele intelligentie te bekennen. Deze soort vrouwen sla ik meestal over, want hun leven bestaat alleen uit uiterlijk vertoon, kleren en make-up. Een diepgaand gesprek is onmogelijk.

  Maar mocht ik het mis hebben dan ben ik benieuwd als een programmamaker dat zou durven op te pakken. Nodig haar dan uit voor een programma met onderwerpen zoals kunst, klassieke muziek, cultuur, wetenschap of politiek. Ik wel benieuwd of er meer uit deze dame te trekken is dan alleen mode en make-up.

Televisienieuws • Zoeken op Mediacourant


Mail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.