PR-vrouw Erica Terpstra zwaar teleurgesteld in MAX

Margriet Zegers, de vertrouweling van Erica Terpstra die tot voor kort werkte bij de PR van Erica op Reis-producent Niehe Media, is teleurgesteld in Omroep MAX. Dat laat ze weten in weekblad Privé. Waar Terpstra diplomatiek reageerde, vindt Zegers het zwaar teleurstellend dat Omroep MAX de stekker uit Erica op Reis trekt. Maar dat komt puur omdat ze niet anders kan. “Erica staat op dit moment nog onder contract bij MAX, dus ik kan me voorstellen dat zij met de handrem op praat.

Eerst dacht Terpstra dat de NPO geen zin meer had in Erica op Reis, maar dat bleek haar eigen Omroep MAX te zijn. Zegers: “Het is Omroep MAX die aangeeft dat ze in plaats van Erica’s programma nieuwe titels willen gaan brengen. Ik vind dat als je echt zo blij met Erica bent als wij de afgelopen jaren van hen te horen kregen, men wel wat beter hun best had kunnen doen voor Erica.”

Zegers snapt het waarom niet. “Als iets de afgelopen jaren is gebleken, dan is het wel dat de kijkers gek zijn op Erica. Voor mij voelt het – om het in sporttermen uit te drukken – alsof we een gouden medaille hebben gewonnen en vervolgens niet meer in de selectie zitten. Heel vreemd.”

Het gerucht gaat dat Terpstra vanwege haar gezondheidstoestand te vaak opnames heeft afgezegd, wat een enorme kostenpost was voor MAX. “Nogmaals, wat de achterliggende gedachte is om ermee te stoppen, weet ik ook niet.

Maar het is zo dat Erica op dit moment echt weer topfit is. En eigenlijk zegt dat juist heel goed hoe sterk en dapper deze vrouw is“, besluit ze in het showblad (via Blendle).

Foto: Omroep MAX

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen