Nicolette van Dam tekent tweejarig contract bij SBS

Ruim een jaar na haar exit bij RTL heeft Nicolette van Dam weer een nieuwe werkgever. Ze heeft onlangs een tweejarig contract getekend bij SBS. Dat heeft de zendergroep vanochtend laten weten in een persbericht. Van Dam is niet geheel onbekend bij SBS. Ze heeft er vorig jaar, na haar RTL-exit, op projectbasis de amusementsshow The Next Boy/Girl Band gepresenteerd op SBS 6. Haar eerste programma als vast SBS-gezicht is Kitchen Impossible op Net5.

In dit programma, voorheen gepresenteerd door Arie Boomsma, stoomt meesterkok Robert Kranenborg jongeren met een lichamelijke of verstandelijke beperking binnen korte tijd klaar voor een baan in de horeca.

Van Dam is fan van Robert Kranenborg en Kitchen Impossible: “De kandidaten van het eerste seizoen hebben indruk op mij gemaakt! Destijds heb ik al gezegd dat ik dit programma graag zou willen presenteren, al zou ik bij wijze van spreken fietsend naar de opnames toe moeten.

De presentatrice heeft van huis uit veel ervaring met het horecavak door de familiebedrijven Slagerij en Brasserie Van Dam in Amsterdam.

Naast Kitchen Impossible gaat Nicolette van Dam in de toekomst meer programma’s voor SBS presenteren.

Boomsma stopt met de presentatie, omdat hij te druk is met andere werkzaamheden.

Foto: SBS/Elvin

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen