Cammaert voelt zich na RtS nog steeds serieus acteur

Thomas Cammaert voelt zich ondanks zijn deelname aan het platte programma Ranking the Stars van Paul de Leeuw nog steeds een serieus acteur. Dat vertelt hij de VARAgids. Cammaert loopt in zijn wereld tegen het nodige onbegrip aan. “Laatst vroeg iemand aan mij: ‘Waarom doet een serieus acteur als jij mee aan Ranking the stars?’ – die kon mij niet plaatsen. Omdat ik mijn vak als acteur bijzonder serieus neem, wil toch niet zeggen dat ik alléén maar een serieus acteur ben?

Hij is naar eigen zeggen ‘veel meer dan dat’. “Ik hou ook ontzettend van de entertainment business. Ik wil proeven van zoveel mogelijk dingen. Door mijn deelname aan Wie is de Mol komen er dingen op mijn pad waarvan ik denk: wauw!

De opnames van Ranking the Stars bevielen hem goed. Hij deed vier afleveringen mee en zat naast tv-diva Patty Brard. “Werkelijk waar; ik heb zo enorm hard om haar moeten lachen. Wat een humor en zelfspot.”

Naast Paul de Leeuw is zij degene die het programma draagt. Ze is toch een beetje de koningin van Ranking the stars. Als het even dreigde in te dutten, zweepte ze de boel helemaal op met haar lekkere valse humor.”

Het VARAgids-interview met Thomas Cammaert kunt u lezen via Blendle.

Foto: BNNVARA, Olivier Thijssen

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen