Backstage-video lekt uit: VI blijkt van A tot Z gescript

RTL 7 heeft voor het eerst camera’s toegelaten achter de schermen van Voetbal Inside en wat blijkt: de show is van A tot Z gescript. De heren van VI krijgen hun grappen allemaal ingefluisterd via hun oortjes. Dat is te zien in een video op sociale media. Het gaat uiteraard om een grote grap: in een geestig filmpje doet RTL 7 voorkomen alsof álles wat de heren zeggen vlak daarvoor ingefluisterd is door tekstschrijvers. Hiermee wordt aandacht gevraagd voor de naderende seizoenspremière.

We moeten meteen Jan Boskamp afzeiken, over zijn inrichting”, zegt een ‘tekstschrijver’ in de backstage-video. Een ander: “Dat het net een hoerenkeet is.

‘Tekstschrijver’ Jan-Gerben legt uit: “Per uitzending zijn we gewoon drie dagen full time bezig om alle grappen te verzinnen. Het belangrijkste van een goede grap is timing. Eén grap is natuurlijk niet voldoende. De volgende grap moet nóg beter en nóg harder zijn.

Het geestige filmpje van Voetbal Inside kunt u onderstaand bekijken.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen