Annemieke Schollaardt opvolger van Rob Stenders

De geruchten kloppen: Annemieke Schollaardt wordt de opvolger van Rob Stenders bij NPO Radio 2. Ze is vanaf 1 september elke werkdag tussen 14.00 en 16.00 uur te horen op de zender. Dat heeft Avrotros zojuist laten weten. Schollaardt is de eerste vrouwelijke dj in de dagprogrammering van NPO Radio 2. Ze verlaat zusterzender 3FM na een periode van ruim elf jaar. “Mijn overstap naar Radio 2 voelt als een fantastische uitdaging“, laat de presentatrice weten in een persbericht.

Ze vervolgt: “Het is best een gek idee om 3FM te verlaten. Ik heb de afgelopen 11 jaar bij 3FM alle ruimte gekregen om mijzelf te ontwikkelen en de meest fantastische programma’s en projecten mogen doen. Daar ben ik de zender ontzettend dankbaar voor. Radio 2 is een prachtzender met veel aandacht voor muziek en met toegewijde jocks, ik ben trots om daar deel van uit te gaan maken.

Jan-Willem van Engelen, zendermanager van NPO Radio 2, zegt: “Ik ben blij dat we een geweldige en zeer ervaren dj als Annemieke Schollaardt mogen verwelkom op NPO Radio 2. Annemieke ademt muziek en weet luisteraars heel goed te raken met haar energie.”

Ik vind het uiteraard jammer dat Rob Stenders zijn contract bij AVROTROS niet verlengt. Gelukkig krijgen luisteraars en muziek ook in Annemieke haar programma volop de ruimte.

Lees ook: Boulevard en Telegraaf: ‘Schollaardt nieuwe Stenders’ (vanochtend)

Foto: Avrotros/Nico Kroon

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen