‘Zogenaamde tv-haters kijken stiekem Temptation’

Geplaatst op za 29 apr 2017 om 16:47

Özcan Akyol spreekt zich in zijn rubriek in de VARAgids opnieuw uit tegen al die bekende mensen die in de VARAgids-rubriek Buis & Haard roepen dat ze geen tv kijken. Dat is te lezen in de gids. Buis & Haard vraagt elke week aan een andere BN’er wat ze allemaal op tv kijken. Meer dan eens blijkt die BN’er absoluut geen tv te kijken en is de televisie zelfs al vele maanden stuk. Laatst ging Simone van Saarloos nog tekeer in de rubriek: “Ik heb werkelijk een bijna fysieke afkeer van dat ding.

Akyol wordt er moe van. “Persoonlijk heb ik een ongelooflijke hekel aan mensen die telkens opscheppen over het feit dat ze geen televisie bezitten. Het is koketterie van de intellectuelen.

Zo van: ‘Een televisie? O, nee, die heb ik niet, wij lezen veel liever een boek, of gaan buiten leuke dingen doen.’ En ondertussen zitten ze wel stiekem onder hun dekentjes naar Temptation Island te kijken.

Overigens kijkt Akyol zelf ook graag naar dat RTL 5-programma. “Omdat die achterlijken zich nooit kunnen bedwingen en altijd hun partner bedonderen. Persoonlijk bedrieg ik nooit mijn partner. Ik vind mezelf eigenlijk de ideale verkering.”

Het is niet de eerste keer dat Akyol zijn ergernis uitspreekt over deze kwestie.

Foto: RTL
4 Reacties op “‘Zogenaamde tv-haters kijken stiekem Temptation’”


 1. Otto Groeneveld

  Is toch bekend dat BN alles kijkt wat beweegt op tv, ziekelijk narcistisch volk.

 2. Kaaskijker

  Spot on! Simone van Saarloos is zó bekakt NRC.

 3. A.Zijn

  Ik vind dat ook vreemd. Alsof het heel gek is als je tv kijkt. Lijkt wel een ziekte…

 4. John

  Wie is in godsnaam die zogenaamde bn’er Simone van Saarloos?
  Nooit van gehoord!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.