Will Koopman: ‘Schandalig dat NPO-logo’s in beeld zijn’

Topregisseur Will Koopman, bekend van onder meer Gooische Vrouwen, vindt het een schande dat NPO 1, 2 en 3 hun logo’s in beeld laten staan tijdens uitzendingen. Dat laat ze weten in een Twitter-bericht. Koopman keek zondagavond naar Himmlers hersens heten Heydrich op NPO 2, maar stoorde zich vreselijk aan het logo van de tv-zender. “Eigenlijk is het stuitend dat we aldoor maar de logo’s van de publiekere zenders linksboven zien. Zeker in een documentaire.

Himmlers hersens heten Heydrich was al moeilijk te volgen, maar al helemaal met zo’n logo in beeld, vindt Koopman. “Allemaal fragmenten door elkaar. Echt zonde dat het VPRO logo linksboven moet staan. Leidt echt af.

Als iemand opmerkt dat de commerciële zenders hun logo’s ook in beeld laten, antwoordt Koopman dat ze dat ook niets vindt. “Ook niet. Maar bij de publieke zou het niet mogen. Zeker niet bij documentaires.

Ik vind het gewoon beeldvervuiling. En het leidt erg af. Het is geen frustratie. Het gaat over documentaires.

Foto: RTL

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen