VI-mannen vinden Mattie & Wietze ’twee mongolen’

Johan Derksen en René van der Gijp hebben zich donderdagavond kapot geërgerd aan het optreden van Qmusic-duo Mattie Valk en Wietze de Jager in de NPO 1-talkshow Pauw. Dat lieten ze vrijdag weten in hun RTL 7-talkshow Voetbal Inside. Mattie & Wietze zaten aan tafel omdat ze zich hebben vast laten ketenen voor hun show. Een serieuze vraag over de geruchten rondom hun eventuele transfer naar Talpa Radio werden op een wat kinderachtige manier beantwoord door het duo.

Niet om aan te zien, vonden de mannen van VI het. “Ik kwam donderdagavond helemaal vrolijk thuis, ga ik naar de herhaling van Pauw zitten kijken en dan zitten daar die twee verschrikkelijk enge diskjockey’s die met een ketting aan elkaar zitten“, aldus Derksen.

Het is volgens Derksen van geen enkel niveau. “Het is toch verschrikkelijk dat dat soort klootzakken ook nog in dat soort programma’s mogen komen? Die denken dat ze Jezus zijn joh. Die hadden met The Passion mee moeten doen die twee.”

Derksen: “Ik denk dat ze hun programma met dat geblèr voor kinderen maken en nu zaten ze in een programma voor volwassenen en zakten ze hopeloos door het ijs. Ze zaten daar leuterig te doen. Het was echt verschrikkelijk irritant. Het was pijnlijk. Het was vreselijk.”

Mattie & Wietze zijn écht niet grappig, vindt Derksen. “Het was geen humor om te lachen, het was niet ordinair, het was niet plat, het was helemaal niks.”

Van der Gijp is het roerend met hem eens: “Mattie & Wietze, Jezus Christus, wat een verschrikkelijke gasten zijn dat zeg. Wat een minkukels. Als ik Pauw geweest was, was ik gewoon na drie vragen klaar geweest met die gasten. Ze geven geen antwoord. Hij vroeg: ‘Zijn jullie bij SBS 6 (bedoelt Talpa, red.) geweest?’ ‘Ja, we hebben een rondleiding gehad daar.’ Het sloeg helemaal nergens op wat ze aan het doen waren. Wat een verschrikkelijke mensen.

Je hebt twee mongolen die keten zich aan elkaar vast en dan kom je dus gewoon bij Pauw te zitten. Alleen daarom! Dat is toch belachelijk?

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen