Tim Hofman heeft geen spijt van Victor Reinier-rel

Tim Hofman heeft er geen spijt van dat hij Victor Reinier in 2013 zo boos maakte dat de acteur hem bij de keel greep. Dat zegt de BNN-presentator vandaag in het AD. Voor Spuiten en Slikken stelde Hofman destijds kinderachtige vragen bij een filmpremière. Aan Reinier vroeg hij: ‘Seks met je moeder of nooit meer seks?’, en daar was de acteur uiteraard niet van gediend. Reinier vloog hem om de keel, waarna Hofman twitterde: “Lol Victor Reinier wilde me slaan omdat ik een kutvraag stelde.

Hofman sprak met bravoure over het incident: “‘Als je het uitzendt maak ik het persoonlijk’, aldus Victor Reinier met de hand op de keel. Fuck dat, 12 mei te zien in Spuiten en Slikken.

Hij vervolgde: “Lol. Dan vanachter komen en me bij m’n keel grijpen en dreigen met geweld. Laffe lul ben je, Victor Reinier. Met je alcoholbek. Fuck you. Overigens liep Victor weg toen ik ’n keel losgewrikt had uit z’n handen. Lulletsj.

Reinier bleek echter meer medestanders te hebben dan Hofman met z’n ongepaste vraag. Of hij achteraf spijt heeft? “Ik heb een tijdje onbeschofte vragen aan bekende Nederlanders gesteld voor Spuiten en Slikken. Die aan Victor Reinier was de slechtste. Ik heb er geen spijt van, maar je schiet er niets mee op. Het was kijken waar de grens ligt. Nou, daar dus“, zegt hij nu.

Nu zoek ik de grens alleen nog op om iets te bereiken. Als ik in India een reportage maak over kinderprostitutie, zet ik mijn camera aan waar de autoriteiten het verboden hebben. Dat is nuttig om corruptie bloot te leggen.”

Het AD-interview met Tim Hofman kunt u lezen via Blendle.

Foto: BNN-VARA

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen