SBS 6 stopt met vroege editie Shownieuws

Foto: TROSSBS 6 stopt per 1 mei met de vroege editie van het tv-programma Shownieuws. Dat heeft de tv-zender bekendgemaakt via NU.nl. De vroege Hart van Nederland en Shownieuws vormen nu nog een nieuwsblok tussen 18.00 en 18.30 uur. Vanaf maandag volgen na Hart van Nederland de programma’s Rad van Fortuin, Droomhuis Op Het Platteland, Utopia en Trauma Centrum. “We denken met Rad van Fortuin en Droomhuis op het Platteland de flow van de vooravond te verbeteren.

SBS 6 hoopt op deze manier meer kijkers naar zijn vooravond te trekken. “Op deze manier willen we zo goed mogelijk aansluiten op de wensen van de kijkers zowel op televisie als online.

Overigens duurde de vroege editie van Shownieuws maar tien minuten. Overdag maakt het programma online korte bulletins die de kijkers in een paar minuten tijd bijpraten over het laatste showbizznieuws.

De late editie van Shownieuws blijft wel gewoon bestaan. Die vormt samen met de late editie van Hart van Nederland het succesvolle nieuwsblok van SBS 6 op de late avond.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen