Jeroen Snel leent zich voor infantiel item op gayzender

Jeroen Snel heeft zichzelf behoorlijk voor schut gezet in een tv-programma van Eddy Keur op homozender OUTtv. De EO-ster ging op de knieën en met de handen op de rug koekhappen, terwijl de montage suggereerde dat hij met iets heel anders bezig was. Dat was te zien in de uitzending op OUTtv. Terwijl Snel bloedserieus bezig was om koek in zijn mond te krijgen, werd hij uitgelachen door Keur en de heren die hem assisteerden: televisiesterren Jamai Loman en Patrick Martens.

Na afloop van het item kreeg de zichtbaar ongemakkelijke en beschaamde Snel een lint omgehangen door Keur. “Voor de queen for tonight.

Showbizzsite Slebs, die dit tv-fragment gespot heeft, vindt het bespottelijk. “Is dit een vergissing, een kort moment van ‘ah joh waarom ook niet’ toen de OUTtv redactietwink beldde en voor je het weet zit je op je knieën in die studio debiel te doen? Of dames en heren, is dit wie Jeroen werkelijk is maar bij de EO niet mag zijn?

In dat laatste geval: tragische zaak. In het eerste geval: eigenlijk ook.

Foto: OUTtv

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen