Jeroen Snel leent zich voor infantiel item op gayzender

Geplaatst op zo 30 apr 2017 om 10:55

Jeroen Snel heeft zichzelf behoorlijk voor schut gezet in een tv-programma van Eddy Keur op homozender OUTtv. De EO-ster ging op de knieën en met de handen op de rug koekhappen, terwijl de montage suggereerde dat hij met iets heel anders bezig was. Dat was te zien in de uitzending op OUTtv. Terwijl Snel bloedserieus bezig was om koek in zijn mond te krijgen, werd hij uitgelachen door Keur en de heren die hem assisteerden: televisiesterren Jamai Loman en Patrick Martens.

Na afloop van het item kreeg de zichtbaar ongemakkelijke en beschaamde Snel een lint omgehangen door Keur. “Voor de queen for tonight.

Showbizzsite Slebs, die dit tv-fragment gespot heeft, vindt het bespottelijk. “Is dit een vergissing, een kort moment van ‘ah joh waarom ook niet’ toen de OUTtv redactietwink beldde en voor je het weet zit je op je knieën in die studio debiel te doen? Of dames en heren, is dit wie Jeroen werkelijk is maar bij de EO niet mag zijn?

In dat laatste geval: tragische zaak. In het eerste geval: eigenlijk ook.

Foto: OUTtv
32 Reacties op “Jeroen Snel leent zich voor infantiel item op gayzender”


 1. fransw

  Ik begin zo langzamerhand een beetje homo moe te worden op tv

 2. Jeroen

  En Eddy Keur moe, zo flauw en onprofessioneel, dacht dat we van m af waren

 3. david

  Als homo zijnde word ik zo moe van dit soort programma’s…

 4. Joepie

  En het geluid is bokslecht bij dit programma. Wat onwijs slecht. Gauw afgehaakt. Eddy Keur is niet leuk.
  Lelijke vent ook.

 5. A.M

  Makkelijk om zo iemand voor schut te zetten! Puberaal gedrag! En oh, wat hebben ze weer een lol!

 6. Herman Hoogsteder

  Kotsmisselijk van al die homo’s in de media.

 7. anonymous

  Ik word kotsmisselijk van die vreselijk Eddy Keur.
  Weg met die man.

 8. Melvin

  Ik begin zo langzamerhand een beetje hetero moe te worden op tv, je komt ze zo vaak tegen.. op straat, in de supermarkt echt overal en dan ook nog in de media.. kotsmisselijk word je er van. Er bestaat zelfs zo’n vreselijk kinderachtig tv programma op de stomme commerciele RTL4 tv “jongens tegen de meisjes” hoe stompzinnig kun je zijn!?

 9. Gonzo

  Het gay wereldje zet zichzelf wel voor gek, ook niet zeuren dan er tegenstand is.

 10. Joepie

  @Melvin: juist!

 11. Joepie

  En hoezo…..”het gay wereldje”zet zichzelf wel voor gek ……?????
  hebben we het ook over het hetero wereldje…….? (die zich voor gek zet?)

 12. aammehoela

  Dit is weer zo’n voorbeeld waarom de gemiddelde Nederlander zo moe wordt van dit soort flauwe grappen. Alleen relnichten en vrouwen die menen Gordon leuk te vinden (laag IQ dus, want Gordon is niet leuk) zouden dit item leuk kunnen vinden. Ik ben blij dat ik het niet gezien heb en Out-TV, ik zap gelijk door.

 13. wie ben ik?

  Ik heb al een aantal fragmenten van de shows teruggekeken. Erg leuk en eindelijk es wat anders. Zure nichtjes moeten natuurlijk zeiken… Ook mooie serieuze momenten. Programma moet nog groeien maar wel potentie. Kijk hier voor leuke fragmenten… Hier met WIlfred Genee:
  https://www.youtube.com/watch?v=I2LNnG-uM8Q
  Goetjes van Ruud.

 14. Renate

  Ja meneer van wiebenik… ik heb ook gekeken en vind het zeer vermakelijk. Tikkie brutaal afgewisseld met wat diepere gesprekken over relaties etc. Ik blijf kijken ga zo door OUTTV jullie durven in ieder geval. Leuke TV. Geluid kan soms beter, dat wel.
  Renaat

 15. Jose

  ja ik heb fragmenten opgezocht en vind het leuk:) Als jullie willen kijken hier is een fragment van youtube van keur met peren met die Jeroen Snel.
  https://www.youtube.com/watch?v=pSozPinLjdA
  Ga vanavond ook weer kijken.
  Gr. Jose Rodriquezzzz

 16. hilly jongsma

  hoi hoi allemaal ik b egrijp niet waarom jullie zo negatief zijn ik heb genoten van de openhartigheid van de gasten en ook heel erg gelachen…. kijk maar op youtube staan ook frtagmenten. gr hilly

 17. Marc

  Jamai Loman ook zo een pareltje van de Nederlandse showbizz,
  stuk verdriet!

 18. Annoniemus

  Vieze smerige TV met die hyper kleffe gasten brrrrrrrrrrr !!!!!!

 19. Momentje

  Nou, hilarisch…

 20. Blowdry

  Na de 1e zin gestopt met lezen en ik ben ook niet van plan het artikel te lezen als het met zulke subjectieve kul begint.

 21. Hans

  Homo moe? Alsof het een trend is. Doe effe normaal. Moe van dit soort tv kan ik begrijpen.

 22. Joep

  Afschuwelijk die Eddy Keur. Vreselijk.

 23. Ingrid en Ger

  Joep…waarom zo zuur? Heeft ie je misschien ooit afgewezen hahaha… zal wel… maar dan snappen we t;) WIJ genieten elke uitzending en zitten vanavond ook weer klaar.
  Echt leuke fragmenten op youtube… kijk deze…heeel mooi
  https://www.youtube.com/watch?v=pSozPinLjdA

 24. Insel

  https://www.youtube.com/watch?v=PedM_YAPJxo

  wow interessant hoor…goed gedaan KEURBAAS

 25. josdays

  Jamai zakt erg door het ijs de laatste tijd. Het fragment aanschouwd hebbend denk ik dat het een onwaardig programma is. Ook nog eens behoorlijk vals want bij zijn omroep (EO) kan Jeroen Snel niet eens of nauwelijks voor zijn geaardheid uitkomen. Flauw dus om hem op zo’n wijze te kakken te zetten.

  Er wordt de laatste tijd weer best veel rotzooi gemaakt. Dit programma en iets kneuterige als De Jongens Tegen De Meisjes, om maar een paar dwarsstraten te nemen.

 26. Brrrr

  Eddy is wel adrem en zeer scherp altijd. Kan hij niet op RTL5 met een wekelijkse show en gasten die er echt toe doen? Liefst live.

 27. Wilemijn

  ik vind Eddy enig, daar kunnen heel wat ‘echte zender-gezichten’ nog wat van leren!

 28. Rick

  Topper die Keur. Lach me gek.

 29. Frank

  Mag je wel bij de EO werken als je homo bent? Ik dacht dat de Here Jezus niet van homos hield?

 30. mark

  @ frank

  Jezus houd wel van homo’s. Ik ben zelf homo en ik weet dat Jezus van mij houd. En ik hou van Jezus.

  Je weet waarschijnlijk heel weinig van Jezus anders zou je zoiets niet zeggen.

 31. Frank

  @Mark Ik heb helemaal niets tegen homosexuele mensen hoor. Ik kijk gewoon om me heen hoe door alle religies tegen de homosexuele medemens wordt aangekeken. Volgens mij worden homos nog steeds door de kerk gediscrimineerd bijv. Leviticus 18.22 met een man mag u geen omgang hebben zoals een vrouw, dat is een gruwel en Leviticus 20.13 wat te verschrikkelijk is om hier te melden. Dit kun jezelf er wel op na lezen. Verder een prettige avond,

 32. Mirjam

  Een programma dat niet misstaat in het rijtje de jongens tegen de meisjes, volslagen onbekenden die gaan trouwen, Utopia enz. Presentator vind zichzelf belangrijker dan zijn gasten…
  Sommigen laten zich wel makkelijk provoceren door ene Frank. Enig verstand van de bijbel heeft hij niet. Als je oude testament boeken (voor de jaartelling) aan Jezus toewijst, terwijl alle theologen het er over eens zijn dat Jezus pas in het jaar 0 geboren werd ben je allesbehalve geloofwaardig.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.