Hart van Nederland gaat ook overdag uitzenden

Het tv-programma Hart van Nederland gaat ook overdag uitzenden. Vanaf 1 mei, aankomende maandag dus, worden er elke dag drie bulletins online geplaatst. Dat meldt Marlayne Sahupala in de eerste ‘Hart Update’. De Hart Update volgt na de soortgelijke Show Update van de collega’s van de andere SBS 6-rubriek Shownieuws. Op die manier wil het programma zijn online bereik vergroten. De bulletins die op internet worden geplaatst, worden niet uitgezonden op televisie.

Sahupala legt uit: “Vanaf 1 mei is Hart van Nederland niet alleen om 18.00 en 22.30 uur op tv te zien, maar ook elke werkdag minimaal drie keer per dag online met korte uitzendingen om 12.00 uur, 14.00 uur en 16.00 uur ben je in één klap op de hoogte van het belangrijkste nieuws van dat moment.”

Naast de Hart Updates ga je natuurlijk ook naar Hartvannederland.nl, de app en onze Facebook-pagina voor de laatste nieuwsvideo’s.”

Hart van Nederland: waar je ook bent, we zijn er altijd.”

De eerste Hart Update kunt u hier bekijken.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen