Bibi Breijman na Voice-drama nu in RTL 4’s It Takes 2

Oh Oh Cherso-ster Bibi Breijman hoopt in It Takes 2, dat morgen terugkeert op RTL 4, muzikaal revanche te nemen voor haar mislukte optreden in de andere RTL 4-show The Voice of Holland. Ze is in elk geval van haar zangvrees af. Dat vertelt de realityster vandaag in het AD. Breijman, op de foto in het rood, deed in 2014 mee aan The Voice of Holland, maar geen enkele coach draaide voor haar om. “Dat hakte erin. Ik had het gevoel dat ik het helemaal niet kon“, vertelt ze.

Het knaagde aan Breijman dat ze geen enkel idee had wat de juryleden van haar vonden. “Ik moest drie maanden wachten tot het werd uitgezonden en ik wist wat ze van mijn optreden vonden.”

Nu doet ze mee aan It Takes 2, een zangshow met alleen maar bekende kandidaten. “Ik was er niet klaar voor en sta er nu anders in. Ik heb mijn zangvrees overwonnen.”

Hoe Breijman het ervan af brengt, is vanaf vanavond te zien. Volgens jurylid Angela Groothuizen is het niveau in elk geval hoog. “Het niveau is hoger dan vorig jaar. Maar het gaat niet alleen om zingen, ook om de performance. Ze zijn bloedfanatiek. Levert puur amusement op.

En dat is lekker, zo aan het einde van het weekend, net voor je weer een werkweek in gaat”, besluit ze in de krant, via Blendle.

It Takes 2 is morgen om 20.00 uur te zien op RTL 4.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen