Bibi Breijman na Voice-drama nu in RTL 4’s It Takes 2

Geplaatst op za 29 apr 2017 om 11:00

Oh Oh Cherso-ster Bibi Breijman hoopt in It Takes 2, dat morgen terugkeert op RTL 4, muzikaal revanche te nemen voor haar mislukte optreden in de andere RTL 4-show The Voice of Holland. Ze is in elk geval van haar zangvrees af. Dat vertelt de realityster vandaag in het AD. Breijman, op de foto in het rood, deed in 2014 mee aan The Voice of Holland, maar geen enkele coach draaide voor haar om. “Dat hakte erin. Ik had het gevoel dat ik het helemaal niet kon“, vertelt ze.

Het knaagde aan Breijman dat ze geen enkel idee had wat de juryleden van haar vonden. “Ik moest drie maanden wachten tot het werd uitgezonden en ik wist wat ze van mijn optreden vonden.”

Nu doet ze mee aan It Takes 2, een zangshow met alleen maar bekende kandidaten. “Ik was er niet klaar voor en sta er nu anders in. Ik heb mijn zangvrees overwonnen.”

Hoe Breijman het ervan af brengt, is vanaf vanavond te zien. Volgens jurylid Angela Groothuizen is het niveau in elk geval hoog. “Het niveau is hoger dan vorig jaar. Maar het gaat niet alleen om zingen, ook om de performance. Ze zijn bloedfanatiek. Levert puur amusement op.

En dat is lekker, zo aan het einde van het weekend, net voor je weer een werkweek in gaat”, besluit ze in de krant, via Blendle.

It Takes 2 is morgen om 20.00 uur te zien op RTL 4.

Foto: RTL
16 Reacties op “Bibi Breijman na Voice-drama nu in RTL 4’s It Takes 2”


 1. Teddy Ruxpingezicht

  Is morgen (zondag) om 20:00 uur. Vanavond DJTDM.

 2. Rik

  Ze wint.

 3. Jubbetje

  Vanavond dus niet!

 4. Martijn

  Tjonge, goed geïnformeerd…

 5. Ik

  Ha ha ha ha ha😂 juist.. Zondag avond begint dit..

 6. Laurens

  Het zou beter zijn om dit uit te zenden op zaterdag (20.00-21.30) en aansluitend Jongens tegen de Meisjes.(21.30-22.30)
  Helaas 😉

 7. J

  Ach MC is weer lekker op de hoogte. Ze houden zich liever bezig met hun zinloze artikeltjes ipv TV feitjes.

 8. J

  On Topic:

  It Take 2 had gewoon zaterdags gemoeten ipv DJTDM. DJTDM lijkt me wel geweest, benieuwd of dit namelijk scoort vanavond.

  vanavond:
  DJTDM: 1.200.000
  Wie Ben Ik: 1.050.000

  Morgen:
  It Takes 2: 1.100.000
  Familie Kruys: 1.150.000

 9. Jroen

  Oke.. Dus eerst wordt ze uitgeloot voor The Voice en nu zit ze in het zangprogramma van RTL waarin Bn’ers als zangtalent worden ondekt.. Dus in andere woorden.. Ze kan niet zingen. Hoe kan je van The Voice je opwachting maken in het ‘BN’ers die niet kunnen zingen’ programma van RTL? Hoe slecht zijn dan die scouts van the Voice?

 10. Vinn

  @jroen: nee het klopt niet, in it takes 2 doen mensen mee die niet bekend zijn als zanger maar wel degelijk het een beetje kunnen. Vorig jaar had je bijv Merlijne die gewoon ook in een bandje zit maar bekend is als actrice.

  Plus dat je bij TVOH alleen auditie mag doen als je wel degelijk kan zingen maar het kan ondanks een goede maar niet geheel bijzondere auditie dat de coaches niet draaien.

 11. Teddy Ruxpingezicht

  Verliefd op Holly en Hanna.

 12. Annoniemus

  Wie is dat , Bibi Breijman ???

 13. Dennis

  Leuk wat nieuws bij mijn rtl, zang en dans, erg orgineel zal vast hoog scoren.

 14. Marly van der velden Lover

  Holly Brood vind ik een erg lekker meisje, ik smul van haar lichaam

 15. John

  Leuk programma!
  Wij gaan kijken!

 16. Ano Nymous

  Bibi Breijman. Wie is dat nou weer.
  Weer zo iemand die niks kan maar wel in de media verschijnt.
  Gevalletje ‘Stop making stupid people famous’…

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.