Victor Mids gelooft niet in Char en Derek Ogilvie

Geplaatst op vr 31 mrt 2017 om 13:00

NPO 1-goochelaar gelooft niet in Char Margolis en Derek Ogilvie, met wie RTL 4 jarenlang heeft samengewerkt om geld te verdienen aan nabestaanden met verdriet. Ze gebruiken trucs. Dat zegt hij vandaag in de Volkskrant. Als hij gevraagd wordt om tussen Margolis en Ogilvie te kiezen, zegt Mids: “Char is alweer op haar retour, dus dan kies ik Derek Ogilvie“, zegt hij. “Alle trucs die Char en Derek gebruiken weet ik overigens vanuit mijn vak te verklaren.

RTL 4 had in plaats van ‘Char, Het Medium’ ook ‘Victor, Het Medium’ kunnen maken, meent Mids. “Ik kan precies hetzelfde als zij, zonder dat ik een stem hoor of een geest zie. Dus maakt mij dat wel bij voorbaat heel erg sceptisch over hun ‘gave’.”

Mids wil uit respect naar de kandidaten niet te uitgesproken zijn. “Het is een gecompliceerd onderwerp en ik wil er zeker niet luchtig over doen. Er zijn veel mensen die zeggen dat het niets uitmaakt of het echt of nep is, omdat het mensen troost geeft.”

Ergens kan ik me dat wel voorstellen, alleen vind ik het lastig te aanvaarden dat je mensen troost met een waarschijnlijk valse waarheid“, besluit hij in de krant (via Blendle).

Foto: RTL
10 Reacties op “Victor Mids gelooft niet in Char en Derek Ogilvie”


 1. Meneer Kaktus

  Iemand heeft de tientallen reacties onder dit item weggetoverd.

 2. welnu

  Victor gebruikt ook trucs.

 3. Tsicsar

  ja welnu , maar dat geeft hij ook toe

 4. Jawie

  Pas op V., er lopen nog steeds mensen rond in het teeveese die het niet leuk gaan vinden dan je teveel in hun uhhh dagelijkse maaltijd gaat roeren.
  Het opbouwen van je credits als geloofwaardig mag egnie ten koste gaan van sponsors en adverteerders, is jou dat niet uitgelegd? Publiek of commercieel maakt niet uit, hun bazen zijn dezelfde. Het zijn net olifanten, ze lijken leuk maar er zitten er bij die gaan gewoon op je zitten.
  Pak je seizoen en koop een leuk huis ervan en tabee, als je het agendawerk niet meer ziet zitten omdat je integer blijkt.

 5. Rick

  No shit?

 6. Mark

  Meneeer Mids is ook zo nep als de tieten van Patty Brard en Patricia Paay.

 7. Mark

  Meneeer Mids is ook zo nep als de tíeten van Patty Brard en Patricia Paay.

 8. jan borsten

  De tieten van yolanthe zijn pas mooi – prima programma!

 9. Yomanda

  Dat was toch al jaren bekend? Ze raden gewoon naar namen en dan zegt er altijd wel een ja die is het en dan zegt Char of Ogilvie dat de geest hier is. Nou dat is knap!

 10. Gallus

  Tja is het magic of magic.
  Beide betekenissen sluiten elkaar in theorie niet uit.
  In het oosten lijken ze soms hand in hand te gaan!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.