Jan Roos vindt Jeroen Pauw ‘een beetje sneu’

Jan Roos vindt het ‘een beetje sneu’ dat Jeroen Pauw donderdagavond opnieuw beelden liet zien uit zijn clowneske PowNed-verleden. Dat zei Roos donderdagavond tegen Pauw in zijn gelijknamige talkshow op NPO 1. Roos zat aan tafel om te praten over zijn nederlaag bij de verkiezingen. Net als andere critici wijt Pauw zijn nederlaag aan zijn clownsimago. “Een andere reden waarom ik denk dat je het niet gehaald hebt, is omdat je een clown bent“, zei hij tegen Roos.

Je stond een beetje bekend als een nar voordat je die verkiezingscampagne in ging. Kijk maar even mee“, aldus Pauw, die daarna een compilatie van zijn PowNed-presentaties liet zien.

Na afloop van die compilatie: “Denk je zelf ook dat dit heeft meegespeeld? Dat mensen denken: ja, weet je, het is misschien een leuke man en hij kan grappen maken, maar…”

Roos: “Dat weet ik niet. Ik weet wel dat dit bij jou al de tweede keer is dat deze filmpjes getoond worden. Ik ben bij Buitenhof geweest en bij Nieuwsuur en dan worden steeds dat soort dingen getoond en daarover gesproken.”

Ik ben een andere kant op gegaan. Ik ben een politiek leider van een politieke partij geworden en als je dan niet veel verder kan kijken dan wat ik vroeger heb gedaan, vind ik dat een beetje sneu.”

Zelf denkt Roos dat hij geen Tweede Kamerzetel heeft behaald, omdat hij te weinig stemmen heeft gekregen.

Foto: VARA

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen