Jan Roos vindt Jeroen Pauw ‘een beetje sneu’

Geplaatst op vr 31 mrt 2017 om 9:22

Jan Roos vindt het ‘een beetje sneu’ dat Jeroen Pauw donderdagavond opnieuw beelden liet zien uit zijn clowneske PowNed-verleden. Dat zei Roos donderdagavond tegen Pauw in zijn gelijknamige talkshow op NPO 1. Roos zat aan tafel om te praten over zijn nederlaag bij de verkiezingen. Net als andere critici wijt Pauw zijn nederlaag aan zijn clownsimago. “Een andere reden waarom ik denk dat je het niet gehaald hebt, is omdat je een clown bent“, zei hij tegen Roos.

Je stond een beetje bekend als een nar voordat je die verkiezingscampagne in ging. Kijk maar even mee“, aldus Pauw, die daarna een compilatie van zijn PowNed-presentaties liet zien.

Na afloop van die compilatie: “Denk je zelf ook dat dit heeft meegespeeld? Dat mensen denken: ja, weet je, het is misschien een leuke man en hij kan grappen maken, maar…”

Roos: “Dat weet ik niet. Ik weet wel dat dit bij jou al de tweede keer is dat deze filmpjes getoond worden. Ik ben bij Buitenhof geweest en bij Nieuwsuur en dan worden steeds dat soort dingen getoond en daarover gesproken.”

Ik ben een andere kant op gegaan. Ik ben een politiek leider van een politieke partij geworden en als je dan niet veel verder kan kijken dan wat ik vroeger heb gedaan, vind ik dat een beetje sneu.”

Zelf denkt Roos dat hij geen Tweede Kamerzetel heeft behaald, omdat hij te weinig stemmen heeft gekregen.

Foto: VARA
15 Reacties op “Jan Roos vindt Jeroen Pauw ‘een beetje sneu’”


 1. X

  Die laatste zin 😂😂

 2. Mike

  Zielig die Pauw.

 3. Henk II

  Pauw: “Je stond een beetje bekend als een nar voordat je die verkiezingscampagne in ging. Denk je zelf ook dat dit heeft meegespeeld?”

  Roos: “Dat weet ik niet.”

  En dan huurt De Dagelijkse Standaard je in als columnist, om voor dat publiek de gebeurtenissen een beetje te duiden.

 4. piet

  Wie wil nu kijken naar zulke programma’s als Pauw? Ik niet en ook geen Hoembertho.

 5. b

  Ach , Roosje toch . Iedereen die je beledigen kon heb je beledigt in je clowntjes tijd en toen moest iedereen het in een maandje vergeten om jou dat leuke salaris als lid van de tweede kamer te gunnen . ZUCHT !! . Wel heb ik van jou het leukste programma punt niet vergeten . Nederland zou weer een vliegdek schip moeten hebben . Dat daar het totale budget van defensie dan naar toegaat om die bak te laten varen is maar een klein puntje . Ga de vergetelheid in a.u.b

 6. lvs2015

  Roos heeft een punt maar schijnbaar zijn de ruggengraatjes van de geinterviewden ten tijde van PowNed van llucifer niveau want “Oh oh wat waren sommigen snel beledigd als je ze op een wat ironische wijze benaderde” Mietjes dus. Nee hoor, Roos heeft helemaal gelijk vwb zijn “sneue”opmerking. Daarbij weet je dat als je bij de wederhelft van ‘slang’ Jinek gaat zitten, Pauw, je ook in een links gekleurd programma zit met vooroordelen.

 7. Kees D

  ‘Ik ben bij Buitenhof geweest en bij Nieuwsuur en dan worden steeds dat soort dingen getoond en daarover gesproken. En ik leer er niets van: ik kan écht niet bedenken waarom de mensen niet volop op mij hebben gestemd. Dus laat me deze compilatie alsjeblieft opnieuw zien, en daarna opnieuw, net zolang tot ik het eindelijk snap.’

 8. Peter

  Beetje goedkoop van talkshows dat wanneer ze Jan Roos uitnodigen, elke keer beelden van zijn vorige baan worden uitgezonden. Jan Roos is een andere weg ingeslagen en moet aan de hand daarvan worden gekwalificeerd. Hij had gehoopt op een zetel, dat is niet gelukt en hij geeft ook toe gewoon op zoek te gaan naar een andere baan. Nogmaals erg goedkoop om iemand zo in een hoek te drukken met het verleden. Daar zal iemand zich nooit in kunnen verdedigen.

 9. Henk II

  @Peter Roos geeft, met zijn keuze voor deze baan, duidelijk aan welke weg hij is ingeslagen: die van hoaxes en nepnieuws. Iedereen die niet op hem heeft gestemd, heeft dus gewoon gelijk gekregen: het is nog steeds een clown.

 10. Otto Groeneveld

  Nou ben ik een fan van heel die wegkijkende NPo kliek maar wat is die is Roos toch verschrikkelijk dom. Wat is deze man dom.
  Ik heb voor zoveel domheid geen woorden.

 11. Andreas

  De dagelijkse bevestiging dat Pauw geen algemeen late avond discussieprogramma leidt. Ik vind de show van Eva Jinek (erbij) toch gebalanceerder.

 12. tomytomy

  je bent zelf debet roos, waarom ga je dan naar pauw of wil je dat pauw je ballen gaat masseren in plaats van kritisch te zijn. ramautarsing nodigt pauw niet uit! De laatste keer samen met mevrouw Kroes heeft hij pauw bek dicht genaaid. Niet mee zuigen met pauw geef je eigen mening.

 13. Jam

  Veel hypocriete mensen hierboven die het voor Roos opnemen. Was het een politicus van bepaalde andere partijen geweest, dan hadden ze het herhalen toegejuicht. Het is niet voor niets dat ouders hun kinderen aanraden geen dingen te doen die ze zal blijven achtervolgen.

 14. Wolf

  Hoeveel ton per jaar aan belasting geld krijgt die pauw van ons elk jaar?

 15. Wolf

  @ jam, jij snapt er niks van He?

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.